Pretaktovanie Celeron 2,4 GHz

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Používateľov profilový obrázok
mobilik
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa mobilik »

Caute,potrebujem poradit,vlastne tomu vobec nerozumiem,ale chcem pretaktovat celeron 2,4GHz.Mam maticnu VIA PT800,Prosim vas poradte ako na to,ci to uz z vas niekto skusal na tom to procesore,maticnej doske a hlavne ako sa to robi.
Velmi pekne dakujem. :oops:
Naposledy upravil/-a mobilik v Ne 27. Feb, 2005, 07:40, upravené celkom 1 krát.
kOsTi
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa kOsTi »

v prvom rade si zmen nazov threadu a precitaj si poriadne toto forum... najdes urcite veci ktore ti pomozu..ak si este stale nebudes vediet dat radi tak napis potom sem...

tu mas navod: http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... pic&t=1873
mobilik
Nový používateľ
Nový používateľ

kOsTi napísal:v prvom rade si zmen nazov threadu a precitaj si poriadne toto forum... najdes urcite veci ktore ti pomozu..ak si este stale nebudes vediet dat radi tak napis potom sem...

tu mas navod: http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... pic&t=1873
No vies precital som si to,aoe z toho priliz mudry nie som.Pozeral som do Biosu a neviem to tam nikde najst,mam tam pisane nnieco o procesore,ale je to v setko nevisvietene,cize sa to neda menit.Neporadite mi nejaky navod chctoremu pochopim aj ja neznalec pretaktovania? :oops: Diki vsetkym
kOsTi
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00

Re: Pretaktovanie Celeron 2,4 GHz

Príspevok od používateľa kOsTi »

mobilik napísal:No vies precital som si to,aoe z toho priliz mudry nie som.Pozeral som do Biosu a neviem to tam nikde najst,mam tam pisane nnieco o procesore,ale je to v setko nevisvietene,cize sa to neda menit.Neporadite mi nejaky navod chctoremu pochopim aj ja neznalec pretaktovania? :oops: Diki vsetkym
v prvom rade by si mohol napisat aku mas dosku... a mohol by si aj preflashovat BIOS na novsi...
mobilik
Nový používateľ
Nový používateľ

Re: Pretaktovanie Celeron 2,4 GHz

v prvom rade by si mohol napisat aku mas dosku... a mohol by si aj preflashovat BIOS na novsi...[/quote]

No mam maticnu od Canyon typ VIA PT800+VT8237,este tam pise ze CN-9V5ALSR,bios som este neflesoval,neviem najst ten spravny a respektive sa bojim ci je ten bios co najdem OK,pomohlo bi keby som vedel na 100 percent ze mozem tam dat novy bios,ak bi si o nejakom vedel tak daj vediet.Som v tom uplny amater,zatial som flesoval len DVD napalovacku :oops: .Diki za radu

Návrat na "Procesory"