GF2 silnejsia ako 9200SE ?
GF2 silnejsia ako 9200SE ?
Je mozne aby GF2 MX400 (64MB 128bit) bola v hrach citelne silnejsia ako Radeon 9200SE (64MB 64bit) .... (na AGP4x slote) ???
- pretoze skusal som oboje karty v hrach (RF Online, CS 1.6) a v RF bola pri GF2 omnoho hra plynulejsia a v CS bol medzi kartami rozdel do 10fps...
- pricom pri Radeone som nedokazal uplne vypnut Anti-Aliasing a Anisotropic Filtering, no pri GF sa to v ovladacoch dalo uplne vypnut.
(da sa to vobec pri catalistoch vypnut? nikde som to nenasiel, pretoze sa to dalo znizit len na 2x) - Catalist 6.1 a 6.9 (skusal som aj Omegy)
Ps: pri vymene kariet som vzdy tie predosle ovladace odinstaloval a vymazal cez DriverCleaner.
- pretoze skusal som oboje karty v hrach (RF Online, CS 1.6) a v RF bola pri GF2 omnoho hra plynulejsia a v CS bol medzi kartami rozdel do 10fps...
- pricom pri Radeone som nedokazal uplne vypnut Anti-Aliasing a Anisotropic Filtering, no pri GF sa to v ovladacoch dalo uplne vypnut.
(da sa to vobec pri catalistoch vypnut? nikde som to nenasiel, pretoze sa to dalo znizit len na 2x) - Catalist 6.1 a 6.9 (skusal som aj Omegy)
Ps: pri vymene kariet som vzdy tie predosle ovladace odinstaloval a vymazal cez DriverCleaner.
no nenarazal som konkretne na CS, tam je ta Radeona mozno do tych 10fps rychlejsia aj ked to ledva...dexter napísal:uz som raz pisal CS sa nema prilis rado s ATI...
a aj z lepsimi kartmi to dost prudi...
a este jedna vec ide v rezime AGP?
...skor som narazal na RF Online kde je vyrazne pomalsia aj ked tam mam stale vsetko na low, pricom ta hra sa ani neinstaluje...
...ano je v rezime AGP 4x