dexter Musel by som byt slepy aby som to tam nevidel, pretoze som presiel cely ccc niekolkokrat a nic som nenasiel aby som vypol aa,af...
Gudas To co si citoval, tak k tomu som sa jednoznacne vyjadril hore, ze som to spravil...
...kazdopadne sa mi to podarilo nakoniec vypnut cez aTuner, no takisto som nespozoroval ziadnu zmenu
GF2 silnejsia ako 9200SE ?
- mno mne neslo o to ze sa neoplati kupovat.
- islo mi len o to aby som z nej dostal minimalne taky isty vykon ako od GF2, kedze moja GF2 sa mi odpalila a kamos mi moze predat tu jeho Radeon za 200sk co nieje nehorazna suma...
- proste chcem mat ten isty standart ako pri GF2, pripadne o troxa lepsiu plynulost v hrach, problem je v tom ze s tou Radeonou mam horsiu plynulost, nic by mi nevadilo kebyze je ta plynulost aspon ako pri GF2
- islo mi len o to aby som z nej dostal minimalne taky isty vykon ako od GF2, kedze moja GF2 sa mi odpalila a kamos mi moze predat tu jeho Radeon za 200sk co nieje nehorazna suma...
- proste chcem mat ten isty standart ako pri GF2, pripadne o troxa lepsiu plynulost v hrach, problem je v tom ze s tou Radeonou mam horsiu plynulost, nic by mi nevadilo kebyze je ta plynulost aspon ako pri GF2