Cavte,
chcem sa spytat, ci ma niekto prakticke (a pokial mozno aj uspesne ) skusenosti s prenesenim operacneho systemu (WinXP) v notebooku na novy disk. Nechce sa mi totiz do novej instalacie (system, ovladace, zaplaty, aplikacie, nastavovanie...) ked terajsi system bezi bez chyb.
Pozn.: jedna sa o SATA disk(y).
Pozn.2: novy disk mam moznost pripojit cez usb box.
Dakujem...
Kopia systemu na novy disk
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Kopia systemu na novy disk
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Podobnu sluzbu ti urobi aj Acronis. Pomocou programu si vytvoris bootovacie CD, kde je moznost klonovania diskov. Priamo urobis klon z jedneho disku na druhy bez zbytocneho laborovania. Napr. casopis PC space ponukal Full verziu stacilo sa len zaregistrovat.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Idem robit nieco podobne na desktope - kupujem new disk a chcel by som nan skopcit uplne vsetko - Win+programy+files.
Mam Partition Magic, da sa to tam ? A ako ?
New disk viem pripojit bud ako USB ale viem aj uvolnit kvoli tomu poziciu ATA ked bude treba.
PLS help (a vysvetlite mi to prosim ako somarovi, ktory to nikdy pred tym nerobil )
Mam Partition Magic, da sa to tam ? A ako ?
New disk viem pripojit bud ako USB ale viem aj uvolnit kvoli tomu poziciu ATA ked bude treba.
PLS help (a vysvetlite mi to prosim ako somarovi, ktory to nikdy pred tym nerobil )
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať