existuje nieco takze ako florescentna farba (alebo uv) do vody vo vodnom chladeni? Nema niekto skusenost? Pripadne dopady na medene bloky pri pouziti farbiva.
Mno zober tie kriklave zvyraznovase (fixi) co predavaju v kazdom papiernictve rozober, zober tu vlhku ticinku co je dnu a vymoc to vo vode. Budes mat koncentrovane farbivo. No len si treba davat pozor na to ci ti to nebude zasierat bloky popr. sa ti ot moze robit flaky v hadiciach.
ako vravi Iwhy ja by som tam farbivo nedaval , ale ak ho naozaj xces tak pocitaj ze ti to zadrbe bloky a cerpadlo ani nevravim rozmysli si ci sa ti to oplati
jeti napísal:existuje nieco takze ako florescentna farba (alebo uv) do vody vo vodnom chladeni? Nema niekto skusenost? Pripadne dopady na medene bloky pri pouziti farbiva.
vyzmykaj tam farbu zo zvyraznovaca! Mne to celkom pekne svieti a stary zvyraznovac mi bol aj tak na dve veci
CPU AMD SEMPRON 2500+ 1750MHz@2205MHz (Core 1.824V) | LCD Benq T905 19´´| MB Asus A7V880 via kt800 | RAM A-Data 2x256MB PC400 | VGA Manli Radeon 9600 256 MB 128 bit 325@400 | HDD Samsung 160 GB - SATA | DVD LG 4120B DVD-RW | MICROSOFT Intellimouse 2.0A wireless