Stranka hry
Prve dojmy z hry
IGN Preview
Takze dnes som hru vyskusal a tu su moje prve dojmi:
-Tak isto ako u Gothic 3 mi vadi dohladnost, nie nieje to rozmazanost v dialke alebo nejaka trapna ciara ale je viditelne ako pred hracom rastie trava napr, s travou to nieje tak zle ale to ze pred hracom rastu a zase miznu stromy je docela dost rusive.
-Hudba je celkom zaujimava hlavne pocas instalacie ta sa k fantasy skoro vobec nehodi ale je dobra

-Grafika je pekna , modely vsetkeho su pekne len postavy mi pridu take jednotvarne napriklad Oblivion ma neskutocne velke mnozstvo mimiky a tvare postav.
-Ovladanie je dobre trosku podobne MMORPG hram i ked trochu nezvyk zatial som neprisiel na moc veci, o vyvoji postavy zatial nemozem napisat vobec nic ibaze sa leveluje docela rychlo a treba zabijat vsetku zver vlkov atd lebo ked sa hrac dostane dalej tak ho taky vacsi vlk velmi lahko zabije a to nehovorim o medvedoch.
-Optimalizacia, hre staci mam taky pocit 1GB RAM, nemal som zatial zabratych viac ako 40% no aj tak sa hra obcas trhala, nie tak ako gothic ale trhala radsej by mala vyuzivat viac RAM, grafika je narocna dost no ved kazdy uvidi ked ju vyskusa
Pridavam zopar screenshotov zo zaciatku hry: