Problem s obnovenim databazi na phpbb fore
Problem s obnovenim databazi na phpbb fore
cavte mam problem ...padlo forum a zo zaloh ktore som spravil sa neda obnovit databaza neviem co stym ak niekto vie pomoct tak prosim nech pomoze zalohu som robil cez administraciu z menu tak neviem preco sa neda obnovit neviem ci je na to iny postup uz pri zalohe alebo nie ale je to smutne ze to nefunguje dik za kazdu radu
Re: Problem s obnovenim databazi na phpbb fore
Co znamena "neda sa obnovit". Co presne robis, a co nejde ?FEAR napísal:cavte mam problem ...padlo forum a zo zaloh ktore som spravil sa neda obnovit databaza neviem co stym ak niekto vie pomoct tak prosim nech pomoze zalohu som robil cez administraciu z menu tak neviem preco sa neda obnovit neviem ci je na to iny postup uz pri zalohe alebo nie ale je to smutne ze to nefunguje dik za kazdu radu
Injektujes sql subor do databazy cez phpMyAdmin? Alebo nejako inak?
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Tato zaloha robena cez fórum, je celkom v poriadku je tam vsetko ale neda sa obnovit ani cze phpmyadmin, vyskoci nejaka chyba. Proste je v inom formate.
Velka skoda je, ze sme nerobili zalohu cez phpmyadmin tam by to bolo bez problemove.
Inak hosting je www.ic.cz
Velka skoda je, ze sme nerobili zalohu cez phpmyadmin tam by to bolo bez problemove.
Inak hosting je www.ic.cz
djk@k@du ! oNLy All