Chybova hlaska pri 3DMark.

Všetko ohľadne benchmarkov a výsledkov z nich...
Používateľov profilový obrázok
1palo
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 04. Dec, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa 1palo »

Xenon napísal:Podla teba C:/windows/system32 nie su registre? A kopiroval subory s priponou .dll - to su systemove subory. A ten psotup sa mi zda celkom dobry. Ale po flashnuti na 590/1600, chces ako zdvihnut takty pomocou RIVATUNERA na 590? Ved uz dvihnute budu, nie?
Tie registre som vobec nechcel riesit. To som len spomenul v suvislosti s tou posahanou grafou a este posahanejsim instalovanim drivru na nu, spomenul som to ci to nemalo nahodou nejaky vplyv. Len tak na okraj: mne tym sposobom (prekopirovanim nainstalovanych suborov + ulozenych savedov a prekopirovanim registra od kolegu) nabehol aj Oblivion. (Oblivion mam samozrejme original :) )
Ale opakujem toto som nemienil riesit. cize tato tema by bola vhodnejsia v sekcii "Ovladace a Biosy". K tym taktom: Bezna 7900GS ma Vcore 1,2V. Asus ma dve 7900GS jedna normalna GPU clock 450MHz a jedna TOP 590MHz. Obe vsak maju od vyroby napatie 1,3V (i keD v biose figuruje len 1,2V) maju to upravene VID-om. Takze obe su z pohladu moznosti taktovania rovnocenne, obe idu az k 620MHz. Ja som jej ale dal 1,4V a ide az k 675MHz, pri skuske z 1,5V mi isla skusmo cez 700MHz 3DMark05 ale vysledok bol prakticky rovnaky ako pri 675MHz a 1,4V. Preto som napatie vratil na 1,4V. KeDze mam Accelero tak teploty su nizsie ako pri 1,3V s povodnym chladicom. Tych 650MHz som karte flashol preto aby som sa nemusel starat o pretaktovanie Rivou Tuner (Nie vzdy Riva fachci s novymi drivermi) , tych 650 mam na nej ako default dodnes. Momentalne ju mam Rivou podtaktovanu pod tuto defaultnu hodnotu o 60MHz na tych 590MHz aby sa nebila s ovladacmi.
K tej tvojej poslednej vete: 590 su normalne takty pre Top verziu a tou je vlastne kazda Asuska 7900GS aj ta zamaskovana nonTOP len ju staci prehodit na tych 590MHz, napatie jadra na to ma. Takze preco by som sa mal uspokojit s normalnymi taktami? Ta karta ma na podstatne viac. Tych 650MHz pri 1,4V a dobrom chladici je pre nu normalne pohodova frekvencia. :blind: A ze jej kratim vyssim napatim zivotnost? VeD o rok bude svojim vykonom v porovnani s novymi grafikami aj tak na odpis.
No prave som to previedol: flash na 590/1440 ako Asus TOP. Preinstalovanie ovladacov. Grafa pracuje po pretakteni Rivou na 650/1800. Flashovat naspat na 650 som sa rozhodol, ze nebudem nakolko s velkou pavdepodobnostou by sa podobna chyba stala pri prelozeni VGA do ineho PC. Moc tomu nerozumiem preco je to tak, ale nevadi.
Mozte lock - nut.

Návrat na "Benchmarky"