cawte
som vlastnikom GK ati radeon 9200 AGP8x 128MB 128 bit
asi pred mesiacom mi prudko zacali stupat teploty mojej grafarny vo windovse(2d) 56 stupnov a pri hre(3d) nieco okolo 70 stupnov,,,
predtym som mal 2d 20-25stupnov 3d 40-45stupnov
s case som vobec nehybal, iba som dal dole bocnicu....
nemam ani sajnu co sa mohlo stat :o a dost ma to hneva..
chladic som nemenil ani nedaval dole a nikdy na nom nebol vetrak...
dufam ze som povedal setko potrebne....ak ne tak sa pytajte....
za rady vopred dakujem
vysoke teploty ATI 9200
- iwo1222
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00
vysoke teploty ATI 9200
My Pc: MB: Asus pk5 se/epu ; CPU:Intel E5200 ; GPU:Gainward hd3850 ; HDD: hitachi 80GB p-ata ; RAM: DDR2 4gb ; psu corsair vx450w ; mechaniky: LG dvd-rw(p-ata), LG dvd-rw LS(s-ata) ; klavesnica: Chickony + a4tec X7G100 ; mys: accutake sky-o-mouse
Ja len ze odkedy ma R9200 teplotne cidlo? Odporucam daky ofukovac, alebo ak mas na PCB diery, tak vezmi pasiv z Athlon-a XP, vyvrtaj don diery, urez precnievajuci roh a mas perfektne chladenie. Tak chladim moj Radeon 9000Pro uz 2 roky. Vyzera to TAKTO spredu a TAKTO zozadu (ano, su to gumove tesnenia ako na vodovod )
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- iwo1222
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00
no skusal som ju dat aj naspat... ked som ju tam dal teploty stupli este viac....(myslim bocnicu)Heatman napísal:Pises ze si dal dole bocnicu, skusal si ju dat naspat? A ked to nepomoze tak vymen teplovodivu pastu na chladici GK.
teplovodivu pastu zatial neham tak... to len ak sa nepodari tento problem vyriesit inak..
k tomu cidlu: ked som ju kupil tak som si ho tam prirobil....nManJofo napísal:Ja len ze odkedy ma R9200 teplotne cidlo? Odporucam daky ofukovac, alebo ak mas na PCB diery, tak vezmi pasiv z Athlon-a XP, vyvrtaj don diery, urez precnievajuci roh a mas perfektne chladenie. Tak chladim moj Radeon 9000Pro uz 2 roky. Vyzera to TAKTO spredu a TAKTO zozadu (ano, su to gumove tesnenia ako na vodovod )
ano montazne diery tam mam ale zatial neuvazujem o zmene chladica (mal by som ?? )
My Pc: MB: Asus pk5 se/epu ; CPU:Intel E5200 ; GPU:Gainward hd3850 ; HDD: hitachi 80GB p-ata ; RAM: DDR2 4gb ; psu corsair vx450w ; mechaniky: LG dvd-rw(p-ata), LG dvd-rw LS(s-ata) ; klavesnica: Chickony + a4tec X7G100 ; mys: accutake sky-o-mouse
Inac, podobny problem som mal u kamosa s R7000 (tiez tam teploty z nicoho nic vystrelili hore), ale tak kym sa ti to drzi tak okolo 70 v burne, tak to mas v pohode, GPU je stavane na 100+. A hentaky cooler ma nevysiel ani korunu, setko som ponachadzal doma (teda ten pasiv som dostal zadara v jednom miestnom shope)
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Mas pravdu to som si neuvedomil kamos ma radeon 7000 ma na nom pasiv priblizne 4x4 cm a bez zataze bol vlazny na dotyk. Vymenil som mu tam teplovodivu pastu a uz bez zataze t.j. vo Windowse bol horuci. Takze ta teplota co ma je uplne v pohode.
Spoiler: ukázať