takze do kompu sa mi dostal neaky podivny SW, na liste v pravo dole mi stale blika taka ikona zlty trojuholnik s vyrkicnikom, v pridat a odobrat ziadny neznami sw nemam, skusal som to odstranit s SpyBot, ten aj nieco najde ale aj ked dam fixnut problem tak sa nic nestane.
mimochodom z tej ikony obcas vyskoci bublina SYSTEM ALERT !!!
a ked na tu ikonu kliknem otvori sa stranka http://www.spylocked.com/?aff=321
cely komp mi pripada spomaleny a ked kliknem na I-explorer tak sa mi ledva nacita stranka..... vzapeti iexplorer zamrzne !!!
SPYLOCKED surne pomoc
SPYLOCKED surne pomoc
Q6600 3 ghz 6gb ram R9 270
Toto priam zboznujem taketo vyroky ... :RLOL: To sa samo od seba a ani to nikto nepotvrdil ... Iste. Pouzi google na vyhladanie a skusal si to riesit aj cez safe mode? To zabera skoro vzdy, teda aspon ja ked nieco riesim tak iba safe mode.bongo-man napísal:takze do kompu sa mi dostal neaky podivny SW
ja som to mal viackrat.. ale uz davno...
pomocou SpyEmergency som si nechal vyhladat spys... staci tie system. vecicky a drive C: ... ak sa klikne na najdeny virus/spy , ukaze sa miesto v registru... to sa musi vsetko manualne vymazat (start/run - regedit)... potom ist do C:\WINDOWS\system32\ a vymazat subory z posledneho dna... vetsinou je to v nejakom .dll a .exe a casto sa to ani neda vymazat, tak to treba nejak stale skusat..a ak to vymaze, tak treba hneD tvrdy restart... inak to vidiet aj v Task Manageri, bezi tam stale nieco, co nema... a ak to aj vymazes, za par sekund to zas bezi, takze po vymazani tych suborov zo system32 fakt hned restart... aspon s tym mam take skusenosti.. mozno to ide aj inak, tak nam daj vediet bongo-man ... a dufam, ze nemyslis re-instal win
pomocou SpyEmergency som si nechal vyhladat spys... staci tie system. vecicky a drive C: ... ak sa klikne na najdeny virus/spy , ukaze sa miesto v registru... to sa musi vsetko manualne vymazat (start/run - regedit)... potom ist do C:\WINDOWS\system32\ a vymazat subory z posledneho dna... vetsinou je to v nejakom .dll a .exe a casto sa to ani neda vymazat, tak to treba nejak stale skusat..a ak to vymaze, tak treba hneD tvrdy restart... inak to vidiet aj v Task Manageri, bezi tam stale nieco, co nema... a ak to aj vymazes, za par sekund to zas bezi, takze po vymazani tych suborov zo system32 fakt hned restart... aspon s tym mam take skusenosti.. mozno to ide aj inak, tak nam daj vediet bongo-man ... a dufam, ze nemyslis re-instal win
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions