zapnutie pc pomocou DO
zapnutie pc pomocou DO
Zdravim vsetkych. Vopred sa ospravedlnujem ak sa to tu uz riesilo, ale inspirovalo ma dialkove ovladanie eurocase imon, ktorym sa da pomocou dialkoveho zapnut pc. pripaja sa to medzi dosku a atx konektor. plus nieco cez usb, ale len na ovladanie v os. Cena je dost vysoka. Nema nahodou niekto spravene nieco podobne, alebo aspon poradit nejake jednoduche riesenie ako to spravit? Dik
Naposledy upravil/-a xvalky v Št 24. Máj, 2007, 17:09, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
presne tak. chcem mat dialkovy ovladac, ktorym by som mohol zapnut pc ako televizor. na ovladanie mam girder, ale ten funguje samozrejme len vo win.
Vlastne aby som namiesto tlacitka na case zapol pc s dialkovym ovladacom...
Vlastne aby som namiesto tlacitka na case zapol pc s dialkovym ovladacom...
mas pravdu, "vimislat" uz nebudem, ale kupim bezdrotovy zovncek za par supov. z atx konektora zoberiem 5v, to bude napajat zvoncek, a namiesto reproduktora dam rele, ktore bude spinat PS_ON(soft On/Off) a hotovo. ale dik za radyToman napísal: = kup to uz hotove, a nevimislaj
T.
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=147& ... ticle=5591
no a dokonca tu je to hotove. originalne DO na pc som nenasiel pod 1400Sk
no a dokonca tu je to hotove. originalne DO na pc som nenasiel pod 1400Sk
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
vidis, bezproblemovexvalky napísal:mas pravdu, "vimislat" uz nebudem, ale kupim bezdrotovy zovncek za par supov. z atx konektora zoberiem 5v, to bude napajat zvoncek, a namiesto reproduktora dam rele, ktore bude spinat PS_ON(soft On/Off) a hotovo. ale dik za radyToman napísal: = kup to uz hotove, a nevimislaj
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent