Outpost + Opera/Firefox - problem s forom
Outpost + Opera/Firefox - problem s forom
no, tak po dlhom pouzivani keria som sa rozhodol presedlat na outpost firewall....som s nim celkom spokojny, az na jeden detail, ktory akosi neviem vyriesit...vyhadzuje to pri vsetkych temach...velky vplyv na funkcnost to nema (iba sem tam zmizne nejaka ta prihlasovacia obrazovka, napr pre toto forum - ked chcem poslat post a nie som prihlaseny, tak prihlasovaci formlar proste niekedy nezobrazi) robi to firefox aj opera...iba IE nie
akonahle firewall vypnem a stranku reloadnem, tak je vsetko okej...
este asi dodam, ze pri keriu to nerobilo...
skusal som outpost vsemozne nastavovat, ale nic....pls help
akonahle firewall vypnem a stranku reloadnem, tak je vsetko okej...
este asi dodam, ze pri keriu to nerobilo...
skusal som outpost vsemozne nastavovat, ale nic....pls help
mam to tiez...
...je to nejaky bug - kombinacia outpost + opera/firefox. staci, ked v opere nastavis "identify as explorer" a je po probleme. vo firefoxe to funguje rovnako, len s tym rozdielom, ze to treba zapinat po kazdom starte firefoxu. (ak nahodou niekto vie, ako to nastavit natrvalo, nech da vediet).
...samozrejme aj ine napady na riesenie su vitane. ;-)
...je to nejaky bug - kombinacia outpost + opera/firefox. staci, ked v opere nastavis "identify as explorer" a je po probleme. vo firefoxe to funguje rovnako, len s tym rozdielom, ze to treba zapinat po kazdom starte firefoxu. (ak nahodou niekto vie, ako to nastavit natrvalo, nech da vediet).
...samozrejme aj ine napady na riesenie su vitane. ;-)
...nj, dalsi bug. resp. mne sa to sprava tak, ze ich sice zobrazi, ale len prvykrat, ked pridem na forum. ked uz preklikavam po temach, tak sa tvaria vsetky ako precitane.EightBall napísal:Mne zase pri kombinaci Outpost+FireFox farebne neoznacuje nove prispevky na fore... :roll:
tools/quick preferences/edit site preferencesEDIT: a kde v tej opere nastavim, aby sa tvarila ako explorer?
...v zalozke "network" sa to da nastavit ;-)
ja pouzivam sice kerio. ale nedaju sa nahodou v tom outposte nastavovat nejake pravidla pre stranku a jej cookies? potom by sa nove prispevky mali zobrazovat. alebo skusit nastavenia vo firefoxe? neviem, mam totiz opera+kerio. vsetko funguje, nastavenie sa mi zda prehladnejsie (mozno len zvyk) a viacere online testy firewallu prebehli uspesne...bubo47 napísal:ano, to som si tiez vsimol, ze mi nezobrazuje nove prispevky...celkom ma to stve :disgust:
...ale zas prechadzat na operu sa, mne zarytemu firefoxakovi, zatial velmi nechce
Spoiler: ukázať
no, ja som tiez doost dlho pouzival kerio, ale sem tam mi haluzil (vytazenie cpu na 100%,padanie....(v trayi sa naklonovalo do zblbnutia ikoniek keria a scvokol sa z toho...))
a podla v neposlednom rade aj vysledky nejakych tych testov co som pozeral na nete naznacuju, ze kerio akosi upada...(odkedy je to sunbelt...:roll:)
hmm...a v outposte som akosi nastavenia cookies nenasiel...
a podla v neposlednom rade aj vysledky nejakych tych testov co som pozeral na nete naznacuju, ze kerio akosi upada...(odkedy je to sunbelt...:roll:)
hmm...a v outposte som akosi nastavenia cookies nenasiel...
- c0cCyX
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Apr, 2005, 20:00
V tomto pripade by pomohol addon IE TABsm_oOx^ napísal:ak nahodou niekto vie, ako to nastavit natrvalo, nech da vediet.
Je mozne v nom nastavit "vnorenie" aj ineho prehliadaca ako IE, ak je nainstalovany, a je tam moznost sa s tym aj trocha pohrat
<CPU> P4 2000@2410 Mhz (box) L2 512 FSB 533 . <MB> Abit SA7 (645DX)+ PSU Fortron 350W-350PNF . <SOUND> SB Audigy
<RAM> DDR 1 GB Apacer 2,5-3-3-7 . <GPU> MSI G4 Ti 4200 250/513@290/580 (Primecooler - VGAHG2 AL)
<HDD> 80 GB WD + 40 GB Maxtor 7200 r.p.m, DVD-RW LG 4160B (A306) + TEAC CD-532E-B (1.0A) . <CRT> 19" Dell P990 Trinitron (1280x960)
<RAM> DDR 1 GB Apacer 2,5-3-3-7 . <GPU> MSI G4 Ti 4200 250/513@290/580 (Primecooler - VGAHG2 AL)
<HDD> 80 GB WD + 40 GB Maxtor 7200 r.p.m, DVD-RW LG 4160B (A306) + TEAC CD-532E-B (1.0A) . <CRT> 19" Dell P990 Trinitron (1280x960)