Monitor nezisti grafiku
Monitor nezisti grafiku
Mam CRT Monitor Belinea a GF 4200Ti, pricom karta sa sice rozbehne v poriadku len monitor mi stale ukazuje ,,no connection,, a pc pipne.
Ked skusim dat inu graficku (Radeon 9200se), tak ta ide v poriadku, ale tiez ked som ju prvy krat daval do pc, tak sama od seba naskocila az asi na 3krat co som ju dal do agp slotu.
V biose mam nastavene na AGPx4 a 64MB.
Netreba v Biose este nieco nastavovat?
(Award Modular BIOS v6.00PG)
//edit:/ moze to byt aj tym ze Grafika je AGPx8 a doska je AGPx4 ? ale to by sa karta mala vediet prestavit a znizit na AGPx4 nie?
Ked skusim dat inu graficku (Radeon 9200se), tak ta ide v poriadku, ale tiez ked som ju prvy krat daval do pc, tak sama od seba naskocila az asi na 3krat co som ju dal do agp slotu.
V biose mam nastavene na AGPx4 a 64MB.
Netreba v Biose este nieco nastavovat?
(Award Modular BIOS v6.00PG)
//edit:/ moze to byt aj tym ze Grafika je AGPx8 a doska je AGPx4 ? ale to by sa karta mala vediet prestavit a znizit na AGPx4 nie?
nie, mylis sa, Radeon 9200se bola tiez AGPx8 a isla mi bez problemov.hopkok napísal:problem je tam kde si pisal, doska nevie spolupracovat s AGP 4x, ak je grafa AGP 8x
Mal som ten isty problem, jedine dat inu grafu alebo dosku...aspon u mna ina sanca nebola
...a takisto keby bol problem s tym ze GF4200 je AGPx8, tak by sa samozrejme nemohla vtedy raz spustit co som pisal.
No skus este skontrolovat ci je dobre nasadeny konektor s monitora do GK. No dalsia otazka, co ti pise v biose? Ak ju najde bios a vypise ti ze to je ta a ta GK tak spolupracuje a problem je niekde inde. A to ci je 4x alebo 8x AGP vobec nezalezi. U mna isla aj tak aj tak. Mal som podobny problem ale s inou grafikou. Tam som len prehodil do druheho vystupu a bolo po probleme.Lenze ty mas len jeden vystup. A co ovladace vs win? Skusal si preinstalovat? U mna platilo pravidlo OR ovladacov ku GK. Na tych mi to islo naj, ale ficala aj na najnovsych a aj na starsych.A co monitor? Aky pouzivas?...
CPU E5200@2,5, GA-EP45-DS3R/DS3, PATRIOT 2x2G 800Mhz, ATI 5850, (GTX260 Asus už je v grafickom nebíčku), 160Gb segate,WD caviar black 750Gb, Benq 24"
- na tom ci je konektor od monitora do GK dobre nasadeny vobec nezalezi, lebo potom by pc muselo vzdy pipat kebyze ziadny monitor nezapojimRuncajz napísal:No skus este skontrolovat ci je dobre nasadeny konektor s monitora do GK. No dalsia otazka, co ti pise v biose? Ak ju najde bios a vypise ti ze to je ta a ta GK tak spolupracuje a problem je niekde inde. A to ci je 4x alebo 8x AGP vobec nezalezi. U mna isla aj tak aj tak. Mal som podobny problem ale s inou grafikou. Tam som len prehodil do druheho vystupu a bolo po probleme.Lenze ty mas len jeden vystup. A co ovladace vs win? Skusal si preinstalovat? U mna platilo pravidlo OR ovladacov ku GK. Na tych mi to islo naj, ale ficala aj na najnovsych a aj na starsych.A co monitor? Aky pouzivas?...
- takisto by potom nemal zalezat na type monitora (btw mam CRT monitor Belinea, ked tak ak treba mozem pozret dozadu na verziu monitora)
- a aj ovladace to nemozu ovplyvnovat, kedze sa po boot Windowsu ani nedostanem (btw stihol som vtedy len vyskusat a nainstalovat tie najnovsie, dalsie som nestihol)
-neviem ako to je na inych doskach, ale tusim moj Bios neukazuje nikdy aku graficku kartu mam v agp slote a aj keby ukazoval tak ked tam mam tu GF4200 nemam to ako zistit ked na monitore mam len ,,no connection,,.
hmm, iny nemam ale je to podla mna zbytocne. To ze doska zapipa ze nieje nieco v poriadku, tak to monitor neovplyvni. Ta error tam bude vzdy. A myslim ze ak doska rozpozna grafiku a tym padom nezapipa tak to aj uvidim na monitore, lebo ta graficka mi aj isla na tomto monitore a tejto doske.Runcajz napísal:co skusit iny monitor....