*** Gigabyt-DS4 (3.3) problem s ulozenim nastavenia biosu

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
mio23
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2005, 20:00

*** Gigabyt-DS4 (3.3) problem s ulozenim nastavenia biosu

Príspevok od používateľa mio23 »

Neviete mi niekto poradit, alebo povedat ci to nieje globalny problem u seckych dosiek do ktorych date Quad core? Konkretne mam DS4 bios F9, quad core 6600, 4Giga ddr2 corsair 1066MHz.. v biose ked pretaktujem na akukolvek hodnotu, zmenim voltage, zmenim takty pamati, to secko ulozim.. pc sa vypne zapne vypne zapne a v biose mam secko automatika, akurat si zapamatal voltage... jedine ako viem pretaktovat je cez ten skaredy gigabyt soft vo viste.. to musim stale manualne menit, ani save to nema poriadne... pred tym ako bol bios F8 vedel si ulozit takty pamati.. ale procesora nie.. FSB sa stale prepne do auta.. :cry:
Delarock
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 29. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Delarock »

a je ten procesor OC friendly??
Mne to robi doska ked to trosku prezeniem z taktom hmm.nemas nejakeho znameho s tou istou doskou ?
mio23
Nový používateľ
Nový používateľ

OC friendly

hadam je OC friendly, cez soft od gigabytu to ide pretaktovat, daval som to z 2,4 na 3GHz. pamate 1000Mhz.. secko oka.. ale v biose ked nastavim to iste, ulozim tak to vobec neulozi.. nepoznam nikoho stakou doskou a ci niekto pretaktovaval quad core.. o dual core je kopec recenzii tam im to asi slapalo..
Delarock
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 29. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Delarock »

Pocuj ved preflashuj to spat na F8 cku a malo by to sit zas fajn.F9 ka tusim neprienisla nic ine ako podporu 6320 6420 procesorov,kebyze si z okolia kosic mozes vyskusat u mna
Xenon
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Xenon »

Pri F8 nevedel ulozit takt procesora. Ja by som reklamoval dosku.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"
mio23
Nový používateľ
Nový používateľ

bios F10 napravil to podstatne

dal som bios F10 a problem je odstraneny.

Návrat na "Základné dosky"