AMD 2000+ XP help stym :\
- Bubu123
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Máj, 2007, 08:00
AMD 2000+ XP help stym :\
prva veta adminovy(forum som hladal taky typ procesora a maticnej ako som mal ja som nenasiel -peace-)
No a help s taktovanim by som ocenil maticna ASrock K7VT4aPro Chipset VIA KT600 procak uz spominany AMD Athlon XP Thoroughbred A462 techonoliga 0.13um bezi na 1667mhx nasobic 12.5*133(default) bezi na Vcore 1.616 pri zatazi kolisa.Skusal som taktovat cez fsb maximalne som sneho dostal 2400+ a po par dnoch uz nebol taky stabilny v biose nemam nic o nasobici robi sa mi to prostrednictvom jumperov na MB (nemam tam ziadne ) som rozmyslam nadtym ale ci sa nemoze daco tym porusit na maticnej prepetie atd.Poradte kto ma(L) podonu zostavu a to taktoval. cest
No a help s taktovanim by som ocenil maticna ASrock K7VT4aPro Chipset VIA KT600 procak uz spominany AMD Athlon XP Thoroughbred A462 techonoliga 0.13um bezi na 1667mhx nasobic 12.5*133(default) bezi na Vcore 1.616 pri zatazi kolisa.Skusal som taktovat cez fsb maximalne som sneho dostal 2400+ a po par dnoch uz nebol taky stabilny v biose nemam nic o nasobici robi sa mi to prostrednictvom jumperov na MB (nemam tam ziadne ) som rozmyslam nadtym ale ci sa nemoze daco tym porusit na maticnej prepetie atd.Poradte kto ma(L) podonu zostavu a to taktoval. cest
Pomohlo by keby si napisal, co je na stitku procesora (vsetky tie cisla).
Boli serie procesorov ktore taktovat nesli, tak aby si sa zbytocne netrapil. Znacka tej dosky tiez nebude na taktovacky najlepsia. Napis aky mas chladic CPU a zdroj.
Boli serie procesorov ktore taktovat nesli, tak aby si sa zbytocne netrapil. Znacka tej dosky tiez nebude na taktovacky najlepsia. Napis aky mas chladic CPU a zdroj.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
- Bubu123
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Máj, 2007, 08:00
chladenie to ti povedat neviem len obycajny passivne + vetrak vtedy za dajakych par stoviek nic ine a zdroj je 350W ale to ma trapi ze ci neviem ci mam nasobic odomknuty abo co v biose to nemam bo mam dajaky cudny AMIBIOS dost neprehladny a dost jednoduchy nasobic mam priamo na maticne no respektive prostrednictvom jumperov teraz mam default 12.5 ale ani jeden jumper tam nevidim tak preto neviem ci to mam odoknute abo tym ze tam dam napr jumper's na 13.5 atd bo cez fsb som maximalnu stabilitu dosiahol na 2400 teraz mi ide na 2200 cez fsb a stabilny mam pocit ze vytahne viac len ten nasobic ma jebe co snim ak ves
Od 03(rok)47(tyzden) su superlock, takze tvoj sa odomknut da. Viac sa docitas napr. TutoBubu123 napísal:kto by este mal zaujem pomoct tak som opisal uplne vsetky cisla s procesora ako s toho stitka co tam je
KIXIB 0345UPMW 1999