AMD 2000+ XP help stym :\

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Používateľov profilový obrázok
Bubu123
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 17. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Bubu123 »

a ked ho aj odomknem tak v biose mi nabehne moznost mutliplier abo jak to vlastne je....
Bubu123
Používateľ
Používateľ

a ktory sposob by si odporucil ten prvy stym lakom ?
AmOK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa AmOK »

Jasne ze lak. Podrobnosti najdes Tu alebo aj Tu
Tu je nejaka debata tiez Link
Je toho plny net, tak zagoogli, keby si nejake veci nechapal, poradim.
Bubu123
Používateľ
Používateľ

tak hlavne porad stym lakom :) co tym myslia lak na nechty ? abo co .... lebo dajak nesom obraze :)
AmOK
Používateľ
Používateľ

Ked si precitas tie linky co som postol v predchadzajucom prispevku, tak budes v obraze :x
Je to hned na nasledujucej strane..
Odomknutie pomocou vodiveho laku
Bubu123
Používateľ
Používateľ

vsak som to cital najmenej 100krat obrazky mam nastudovane vytlacene ale aj tak neviem ze jaky typ laku atd tam pouzit co v tom clanku je , tak to barz pre lajkov pisane nieje.....
Bubu123
Používateľ
Používateľ

idem zatial si vybrat procak a pozriet na tie mostiky a ty zatial rozmyslaj ze jak mi popises ten vodivy lak :D
AmOK
Používateľ
Používateľ

napr.
Ja pouzivam iny, Locktite na opravu vyhrievania zadneho okna v aute.
Bubu123
Používateľ
Používateľ

no vidis praxujem v autoservise zohnam si toho aj par kill a toto este jedna vec ked odomknem nasobic v biose sa mi hned znazorni nasobic bo teraz to nemam ani kde zmenit to sa mi hned zobrazi dade v biose multiplier ?
AmOK
Používateľ
Používateľ

Ked tu moznost nemas v biose teraz, nebudes ju mat ani po odomknuti. Nemozes menit ani Vcore v biose? S 1,60V co mas def. toho moc nenataktis, to je 1. vec a za 2. chladic mas povodny box, alebo nieco lepsie? Lebo s boxom to po pretakteni neuchladis!
K tomu malovaniu mostikov. Nezalezi na mnozstve, ale na cite a dobrom oku (lupe). :lol:
Teraz mas nasobic 12,5. Predpokladam, ze 12,5 x 200 nehrozi. Takze ho budes musiet znizit. Ako prvy krok, ale by som zvysil napatie procaku na decentnych 1,70V. Potom dvihal fsb a hladal max stabilnu frequenciu (stabilitu otestujes s Prime95). Ked zistis, ze to napr. dokaze ist stabilne 2250MHz (12,5 x 180), tak ti bude stacit uz len premalovat na procaku nasobic z 12,5 na 11 a potom chodit 11 x 200. :)
A mozno ten procacik po zvyseni Vcore da aj 2400MHz ako kedysi moje stare, dobre Semprony 3000+ s jadrom Barton.
Bubu123
Používateľ
Používateľ

tak chladenie nemam povodne teraz som dokupil artic cooling silent 2tc pri zvysovani teploty zvysuje otacky on procak uchladi aj pasivak ma medene jadro na spodku odvadza perfektne teplo teraz mam fsb 161 to je zatial stabilne aj pri zatazi (cs-ko) kedze nemam AGP/PCI lock ked uz dam na 166 tak uz ako vo windovse ide ale ked uz ide zataz padne urcite je to ramkamy SEITEC znacka dajaka kokotina ale pred 4 rokmy to nevadilo :) raz som dal fsb 166 a ramky DDR333 (max DDR400) tak behal v pohode a potom to snim seklo a procakom to nebolo na burn mal do 50stupnov max 52 to je v pohode mozno skusim dat ramky na DDR266 ale ci potom prilis nepribrzdim tie ramky.....a stym barton jadrom oni maju L2 512kb tak to ja uz ine nez athlonacke 256kb taky 2500+ barton pri solidnom chladeni a dobrej maticnej dal aj 3200+ pri jemnom zvyseni vcore
Naposledy upravil/-a Bubu123 v Št 07. Jún, 2007, 13:50, upravené celkom 4 krát.
Bubu123
Používateľ
Používateľ

rad by som zvysoval ako hovoris mne by dal mozno tych 200 abo aspon 170 ale nemam AGP PCI lock a delicku mam 1/6 takze mi to padne tak ci tak a nepoznas dajaky soft co by kopol VCORE lebo s 1.76-1.78 (max) Vcore toho moc nenataktim mam tam len zvysit VCORE o 5 % abo 10% to je jedine co tam mam a som cital fora jeden daval athlonovy 1.85vcore ale to uz zivotnost procesora klesa bwt (default vcore sa pohybuje okolo 1.61V)
Bubu123
Používateľ
Používateľ

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?M ... %20PRO&s=n

tu je moja maticna a pise pekne ze CPU multiplier atd nechapem preco to v biose nemam ale je to zlym biosom ?
AmOK
Používateľ
Používateľ

Nemas tam tu polozku Hybrid Booster? Skus v biose stlacit Ctrl+F1, mozno je to skryte. Alebo flash posledneho biosu.
Pumperko
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Pumperko »

jj prave idem davat novy bios jak som sledoval download a verzie biosu mam tu najstarsiu idem davat o kustik novsu ktora je kompaktibilna s RADEON 9600 a zdohodou okolnosti mam 9600 ku skuim to ctrl a f1 mozno zabere mozno je to fakt skrite lebo aj over vcore a napatie AGP a DDRAM holo skryte moze to byt tym

Návrat na "Procesory"