teplota 7950gt
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
teplota 7950gt
zdravicko mam taky maly dotaz, znamy ma vcera zavolal ze mu klakol komp, tak som dosiel, nahodil novy win, origo ovladace na vsetko co sa nenaslo a potom pozeram do ovladaca, vedel som ze je tam 7xxx rada gforcky, ale ked som zbadal asus 7950gt tak respekt, potom pozeram teplotu a zasvietilo nieco cez 70stupnov co sa mi uz velmi nelubilo, tak som zlozil bocnicu ci ide vobec chladic a isiel, testol som stalkera a hura po 5 minutach tam bola rovna stovka. v kompe nieje nic taktovane, secko je origo, ziadne modovane chladenie, skrinka taka smiesna miditowera ale da sa do nej montnut aj 12cm fan dozadu, zatial je tam len 8cm ac3. je ta teplota asi veeelmi velka na moj vkus alebo je normalna?
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
nieje to moj komp, bol som ho len znamemu nahodit system na neho. odkazal som mu nech si to pekne povysava, co viem ma ten komp asi 3 mesiace a bolo tam pavucin ako nasrate. jo mal nejake pomale otacky na moj vkus, ale nieje to moj komp tak do toho nesaskujem. odporucil som mu vecsi chladic a na tu grafiku sa pozrem onedlho, ked pojdem znova
Watching you ...
Vidim, ze tu pisu ludia, ze to je normalna teplota a nemaju problem pri takej teplote. Tak ma napadlo ci sa nemozu prehrievat napatove regulary. Aj prve revizie X1950Pro od Sapphiru mali ten problem myslim. A zda sa mi, ze som to niekde cital aj v suvislosti s 7950GT.
Milujeme tých ktorí nás odmietajú. A pre tých,ktorí si to nevážia odmietame tých, ktorí nás milujú
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
tak ta teplota urcite normalna nieje. Rada 7900 hreje velmi malo. S lepsim chladenim (co asus predpokladam ze ma) by nemali prekrocit v zatazi (netaktovane) 70 stupnov max. 80 aj ked to karta prezije. Pre priklad uvediem moju Gainward 7900. So stock chladicom a default frekvenciou 550/1400 nesla cez 65 stupnov. Teraz je tam Accelero S1+ 2x80mm fan na 5V, frekvencia jadra je na 720Mhz + je tam celkom brutalny v-mod a karta nejde cez 75 stupnov. 100 STUPNOV NA VGA NIEJE NORMALNE!
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X