CPU Voltaz

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Používateľov profilový obrázok
Pumperko
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Máj, 2007, 08:00

CPU Voltaz

Príspevok od používateľa Pumperko »

no mam taky problem no ne problem ale ma to zaujima vlastim AMD Athlon XP 2000+ jeho default voltaz ma byt 1.6V ale moja maticna K7VT4apro VIA VT8377A Apollo KT400A mu dava momentalne 1.616V je to zanedbatelne?alebo je to kusok uz viac lebo pri nepretaktovani mi solidne kuri pri idle 45-46stupnov a maval som niekedy 39-40 pri burne na starej maticnej ktora mu davala tolko voltaz kolko ma mat no chcel by som vediet vas nazor popripadne dajaku radu jak to napravit alebo dajaky softik ktory moze to VCORE upravit na pozadovanu hodnotu ktoru CPU potrebuje
fobos
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa fobos »

Tych 0.016V je v tolerancii, zalezi aku mas kvalitnu dosku , resp. kolko a ake ma kondenzatory okolo CPU , ktore filtruju napatie.

Vidim to na bud zle osadenie chladica/zle nanesenu pastu/nizke otacky fanu ak ich nastavuje MB inak ako stara
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Pumperko
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Pumperko »

tak osadenie urcite zle nebude ked som mal v oprave PC a menili mi dosku a znova osadovali procak tak uz vtedy som mal 1.616 a v servise by urcite zle nenasadali mozno to bude tou doskou abo zly chipsetom to moze koli zlemu osadeniu jebkat Voltaz? a otacky fanu sa riadia teplotou mam AC Silent a chcel by som dajak zrobit zeby otacky isli vkuse ma maximum nevies dajak poradit ze co by trebalo zrobit ?

Návrat na "Procesory"