Planovaci kalendar
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Planovaci kalendar
Nazdar,
potreboval by som poradit nejaky soft s planovacim kalendarom a poznamkami pre windows. Idealne by bolo, keby mal v sebe nejaku moznost naplanovat cinnost a ked ju splnim, jednoducho zaskrtnem a bude sa to javit ako splnene - ziadne zlozite nastavovanie splnenej ulohy. Poznamky by som uvital v style: zapisem a ked splnim co treba, jednoducho to zaskrtnem a uz sa nebude zobrazovat.
Ak niekto viete o niecom podobnom, dajte vediet.
Dakujem
potreboval by som poradit nejaky soft s planovacim kalendarom a poznamkami pre windows. Idealne by bolo, keby mal v sebe nejaku moznost naplanovat cinnost a ked ju splnim, jednoducho zaskrtnem a bude sa to javit ako splnene - ziadne zlozite nastavovanie splnenej ulohy. Poznamky by som uvital v style: zapisem a ked splnim co treba, jednoducho to zaskrtnem a uz sa nebude zobrazovat.
Ak niekto viete o niecom podobnom, dajte vediet.
Dakujem
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
Google calendar?
Pc: Ryzen 5 7600 + Noctua U12A, Gigabyte B650M GAMING X AX, Kingston FURY 32 GB KIT DDR5 6 000 MHz CL32 Renegade, Nvidia RTX 4080 Super FE, SSD Samsung 960 EVO 1TB, Inter-Tech IM-1 Pocket + Asus LOKI 1000W + Gigabyte M28U, Win 11, CZC Trickstster, Keychron Q1Pro, FiiO E07K Andes + BOSE QC35 / Shure SRH 840 / Philips Fidelio X2HR / Sennheiser IE 80 + Qnap 251 - 8G
- doCHtor
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Feb, 2005, 20:00
Skus http://www.rainlendar.net/cms/index.php, je to kalendar na desktop, mozes pridavat tasky, urcovat priority, alarmy....
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Lokalizacia je funkcna. Chvilu mi trvalo prist na sposob ako ju rozbehat, ale vyriesil som to:
Stiahni si subor s lokalizaciou na disk. Spusti Rainlendar a cet Prieskumnika (Explorer) potiahni subor s lokalizaciou na okno Rainlendar-u. Potom staci restartovat Rainlendar a v Options nastavit pozadovany jazyk.
Stiahni si subor s lokalizaciou na disk. Spusti Rainlendar a cet Prieskumnika (Explorer) potiahni subor s lokalizaciou na okno Rainlendar-u. Potom staci restartovat Rainlendar a v Options nastavit pozadovany jazyk.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...