Sempron 2300+ a ECS K7S5A

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00

hm

Príspevok od používateľa andynko »

Ved Kosti ... porad uzivatelovi, ktory tu dnes poslal svoj prvy post a nevie ani poriadne zvysovat FSB a nevie co to je delicka poradit, nech si kupi Athlon Mobile... ak ho teda zozenie vobec a za aku cenu ... a potom este nech si spravi nasobic na tej svojej slabej doske... som zvedavy, ci ma sancu aspon 1%. Mozno by sa to ani mne nepodarilo na tej doske, co udava.
kOsTi
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00

Re: hm

Príspevok od používateľa kOsTi »

andynko napísal:Ved Kosti ... porad uzivatelovi, ktory tu dnes poslal svoj prvy post a nevie ani poriadne zvysovat FSB a nevie co to je delicka poradit, nech si kupi Athlon Mobile... ak ho teda zozenie vobec a za aku cenu ... a potom este nech si spravi nasobic na tej svojej slabej doske... som zvedavy, ci ma sancu aspon 1%. Mozno by sa to ani mne nepodarilo na tej doske, co udava.
ja som len reagoval na to co si napisal ty... ale dost uz bolo OT ...
tomprost
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 03. Nov, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa tomprost »

Vsak ja som si ho spravil zatial mobilny spojenim mostiku L5. Mult. mi hodilo 11 a teraz ho mam na 11*150. Chcel by som dat aj vyssi mult. ale to by som musel prerusit mostiky L6 a stratil zaruku. Tomas
joe66
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa joe66 »

ja mam semprona 2300+ a dosku ecs so sis 748, uz som pretaktoval sempronika o nejakych 300MHz, pamate uz ties isli kusok clock up, prime95 prebehol, a NO PROBLEMO

Návrat na "Základné dosky"