Nazdar. Poradte mi kde moze byt chyba ,ked mi napaluje film 25-30 minut pri rychlosti 4krat. Dlhsi film mi napalil 45-50 min. Zacalo to len teraz v poslednej dobe.Skusil som to v Shrinku aj u Nera a cas bol rovnaky.Napalovacka je LITEON DVD+/-RW 16 / 12 krat , Dual-Layer. Dik.
S tymi mediami je to sice mozne, ale malo pravdepodobne, kedze sa to tak zacalo spravat az v poslednej dobe.
V spravcovi zariadeni si vyhladaj radic, na ktorom mas mechaniku, a daj tento radic odinstalovat a potom restaruj PC...po nabehnuti systemu si sam najde ovladace a mal by sa prepnut do UDMA2 rezimu:
mal som tiez takyto problem na jednom PC.
v systeme mi ukazovalo ze mam UDMA-2 ale ked som napaloval nieco tak to slo najpomalsou rychlostou.
skus nainstalovat DVDFAB . ten pri zapnuti zisti ze nemas UDMA a na tvrdo ho zapne po restarte. tot moja rada
Patko19 napísal:mal som tiez takyto problem na jednom PC.
v systeme mi ukazovalo ze mam UDMA-2 ale ked som napaloval nieco tak to slo najpomalsou rychlostou.
skus nainstalovat DVDFAB . ten pri zapnuti zisti ze nemas UDMA a na tvrdo ho zapne po restarte. tot moja rada
Dik za radu .Aj som mal ten program nainstalovany ale to iste robilo.Nakoniec som preinstal Win.a vsetko v poriadku.Asi zblbol system.