Re-insatal WIN
Re-insatal WIN
Cawte...
potrebujem preinstalovat windovs XP... ale chcel by som si preniest nastavenia aspon nejake zakladne aby som to nemusel nastavovat znovu...
potrebujem preinstalovat windovs XP... ale chcel by som si preniest nastavenia aspon nejake zakladne aby som to nemusel nastavovat znovu...
Niekde bol taky program sa mi zda. Skus najst na internete. Bolo to v casopise PCSPACE. Nebude to hned, ale skusim ti to pozriet. Proste bolo to v tom zmysle, ze ak mas viac PC s OS a chces mat vsade rovnake nastavenia. Nieco take,
Spoiler: ukázať
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
A o ake nastavenia ti konkretne ide? Mam totiz poci, ze nemas na mysli len vyhradne Win, ale i nastavenia momentalne nainstalovanych aplikaci.
to Xenon : to "nieco take" si najskor over a az potom postuj. Takto ani nevies o com pises a robis prave to, naco si bol uz upozornovany.
Zvazuj viac svoje myslienky!
to Xenon : to "nieco take" si najskor over a az potom postuj. Takto ani nevies o com pises a robis prave to, naco si bol uz upozornovany.
Zvazuj viac svoje myslienky!
www.smartpctools.com Je to MAGIC TRANSFER program. A sorry, ale hovoril som, ze "nieco take" tu postnem.
Ked vlozis instalacne CD Win, otvori sa autorun a tam je zalozka "ine ulohy" ci ako sa to tam vola, tam je polozka na prenesenie aj so subormi.
Idem robit nieco podobne s new diskom do PC, toto som neskusal ale asi to bude to prve co skusim. Ak to nepojde skusim PQ Magic alebo tot link hore.
Idem robit nieco podobne s new diskom do PC, toto som neskusal ale asi to bude to prve co skusim. Ak to nepojde skusim PQ Magic alebo tot link hore.
...the most important is justice...