Kto mate aky system na vycistenie neudrziavaneho PC???
Komplet odstranenie prachu zvnutra, "vybielenie" plastov, vylestenie pcb, odstranenie starej teplovodivej pasty..
-Ja som na cistenie zvon pouzival jarovu vodu, takisto klavesnicu, mys-rozobrat, namocit do jarovej vody, oplachnut, nechat vyschnut-ako nove
-skrinka, monitor zvonku takisto, plasty riadne vydrhnut handrou s jarovou vodou
-cpu a cooler technickym benzinom - malo ucinne, strieborna pasta (ano, titan) furt nechava po sebe riadny sajrajt - pozna niekto lepsi pripravok??? lestenie dosadacej plochy coolera som tu zachytil sidolom - dobry napad, vyskusam
-vrtulka coolera-je bezpecne namocit cely cooler do jarovej vody, aby sa aj lopatky coolera riadne "odmocili" ?? (po case je tam nalepeny prach ktory nejde dolu).
-co s MB, VGA, a ostatnymi PCB?? po case je tam tiez nalepeny prach ktory sa len tazko vysava alebo vyfukuje
Ja som kedysi komponenty z jedneho celerona komplet vysprchoval vo vani a nechal PORIADNE vyschnut na slnku-pc ako nove a normalne funkcne-ale predsa len-je to bezpecne???????)
Vdaka za rady !!
Komplet cistenie PC in-out
- iwo1222
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00
tu spinu na pcb skus ocistit stetcom a to takim sposobom:
tam kde budes odtierat prach tam budes aj fukat
tam kde budes odtierat prach tam budes aj fukat
My Pc: MB: Asus pk5 se/epu ; CPU:Intel E5200 ; GPU:Gainward hd3850 ; HDD: hitachi 80GB p-ata ; RAM: DDR2 4gb ; psu corsair vx450w ; mechaniky: LG dvd-rw(p-ata), LG dvd-rw LS(s-ata) ; klavesnica: Chickony + a4tec X7G100 ; mys: accutake sky-o-mouse
alebo ak mas pristup ku kompresoru, tak to jednoducho vyfukas. chce to ale trochu vacsi nie take tie male co su na dofukovanie kolies. tak som cistil ja a a vsetko slo krasne. alebo ked nie tak spominany stetec je tiez fasa, akurat tu najhrubsiu spinu bud silnym fenom, alebo ak mas vysavac so spatnych chodom. a plasty nejakym cistiacim a pod vodou...
Spoiler: ukázať