Nokia 6070 od Orange

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
LittleMan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00

Nokia 6070 od Orange

Príspevok od používateľa LittleMan »

Zdravim, otec zobral Nokiu 6070 od Orange na pausal a zobral som si ju ja (mam O2) ...
Takmer vsetko ide dobre, problem je vsak v tom, ze sa nedaju nastavit MMS ani WAP ... ked ich chcem konfigurovat rucne, tak sa neda nic nastavit, iba vybrat zo zoznamu poloziek (a tam je iba "Orange", v oboch pripadoch) a ked si dam zaslat nastavenia, tak pre ich ulozenie si telefon pyta nejak "PIN pre nastavenia" ...

Viete mi pomoct, ako obist tuto blokaciu od Orange, aby som mohol telefon plne vyuzivat? Dakujem ...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
Používateľov profilový obrázok
NEx_12
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 22. Apr, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa NEx_12 »

napr. ked si posles nastavenia od orangeu , tak ti v tej sms pride aj ten kod ktory to pyta , takze podla mna skus od o2 nejak ziskat ten pin :wink:
LittleMan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa LittleMan »

ten "PIN" bol ochranny kod telefonu :roll: teda 12345 ...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"