..pred dvoma tyzdnami este ok, dnes len "nespracovatelny subor" a/alebo mrznutie PC. Nic nove som neinstaloval. Po odinstalovani vsetkych moznych myslitelnych drajvrov, co by s tym mohli nieco mat a nainstalovani starsich verzii nakoniec rozbity obraz a sekane video....(viD obrazok...) skusal som vsetky mozne nastavenia ktore ma napadli a stale nic. Nestretol ste sa uz niekto s takymto problemom? Potrebujem to vyriesit cim skor... alebo pomoze len reinstal Win?
kamera - Canon MV830
PC - MB Asrock 945G ConroeDVI, intel D915, 2GB ram, VGA X800XT.
Win XP Prof SP2, soft NeroVisionExpres
spojenie s kamerou cez Firewire aj USB, kameru detekuje aj ukaze.
Pomoc, nestiahnem video z kamery
Toman:
Dik, ale problem v tomto nie je. V kamere pasku prehram a vyskusal som aj inu, aj tu v kamere prehram ale uz nestiahnem. Vtip je v tom, ze tu druhu som cca. 2-3 tyzdne dozadu stiahol bez problemov. Ale uz aspon viem, ze to nie je ani grafikou ani jej ovladacmi. Prehodil som teraz do PC intelacku vga a problem ostava. Takze si myslim ze buD nieco odislo v kamere, alebo blbne USB a IEE1934...
Dik, ale problem v tomto nie je. V kamere pasku prehram a vyskusal som aj inu, aj tu v kamere prehram ale uz nestiahnem. Vtip je v tom, ze tu druhu som cca. 2-3 tyzdne dozadu stiahol bez problemov. Ale uz aspon viem, ze to nie je ani grafikou ani jej ovladacmi. Prehodil som teraz do PC intelacku vga a problem ostava. Takze si myslim ze buD nieco odislo v kamere, alebo blbne USB a IEE1934...