Ono to bude prave kodekom, lebo co sa tyka kodekov na DVD, tak vlastne kazdy DVD prehravac ma vlastny, a tym sa aj potom lisi kvalita ked prehravas v roznych programoch...
Ja by som odporucil ako kodeky nainstalovat Combined-Community-Codec-Pack a nemas viac problem...
DVD cez BS PLAYER
Osobne pouzivam DivX 3.11 , 4.12 , Xvid a samozrejme ffdshow a dvd prehravam cez mplayer classic. Ziadne ine kodeky na dvd netreba , aspon ja som nedaval.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
No uz si zistil , ze mas nastavene aby Ti XVID prehraval FFDSHOW a nie XVID kodek. Je to viac menej v nastaveni. Ja Ti nekazem ine pouzivat , iba aby si len ine skusil.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
odinstaluj vsetok odpad ako k-lite a spol. su s tym len problemy ako tento. ked mas ffdshow, nic ine nepotrebujes. ffdshow neriadi nainstalovane kodeky, obsahuje vlastne (resp. jeden univerzalny - libavcodec) a v konfiguracii nastavujes, ci bude dany format prehravat ffdshow alebo externy dekoder (ak je nainstalovany a neblbne ).
xvid ani divx ti pri prehravani DVD nepomoze, potrebujes mpeg2 dekoder, ktory je tiez sucastou ffdshow. ak by robil problemy, skusdscaler
bsplayer neobsahuje kodeky, spolieha sa vylucne na windows. ak chces (na rozdiel od radlight skutocne funkcny) prehravac s integrovanymi kodekmi, skus www.gomplayer.com
xvid ani divx ti pri prehravani DVD nepomoze, potrebujes mpeg2 dekoder, ktory je tiez sucastou ffdshow. ak by robil problemy, skusdscaler
bsplayer neobsahuje kodeky, spolieha sa vylucne na windows. ak chces (na rozdiel od radlight skutocne funkcny) prehravac s integrovanymi kodekmi, skus www.gomplayer.com