Microcom ADSL modem - problem pripojit sa...
- burningsoul
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Microcom ADSL modem - problem pripojit sa...
cavte borci!
Nedavno mi zacal blbnut moj modem...
Trpim zhorsenymi pingami, net je o kusicek pomalsi a strsne dlho trva kym sa pripoji - tento posledny problem ma najviac sere....
Modem mamMicrocom AD 2622...
pls pomozte mi....Dakujem
Nedavno mi zacal blbnut moj modem...
Trpim zhorsenymi pingami, net je o kusicek pomalsi a strsne dlho trva kym sa pripoji - tento posledny problem ma najviac sere....
Modem mamMicrocom AD 2622...
pls pomozte mi....Dakujem
powered by AMD & ATI
- burningsoul
- Používateľ
kazdopadne by som skusil
1. restart do tovarenskeho nastavenia + znova nakonfigurovat
2. novsi / starsi firmware
3. telefonicky sa informovat ci nie je chyba na strane providera
4. vymena za iny kus / typ
osobne som mal Microcom AD2651 ktory zacal mrznut vymenil som ho v T-Come za Vigor 2700VoIP a absolutna spokojnost ani neviem ze ho mam akurat pred nedavnom mi nesiel UPLOAD ale pomohol krok 1. ktory uvadzam hore
1. restart do tovarenskeho nastavenia + znova nakonfigurovat
2. novsi / starsi firmware
3. telefonicky sa informovat ci nie je chyba na strane providera
4. vymena za iny kus / typ
osobne som mal Microcom AD2651 ktory zacal mrznut vymenil som ho v T-Come za Vigor 2700VoIP a absolutna spokojnost ani neviem ze ho mam akurat pred nedavnom mi nesiel UPLOAD ale pomohol krok 1. ktory uvadzam hore
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ako sa ti podaril krok 4. to ma zaujima, to by som potreboval. pretoze moj nieje kompaktibilny skompom. proste po 10 minutach sekne pripojenie, neviem prist nato preco, jednoducho mi to s novou masinou nejde, na starej co mam to ide uplne v pohode.
modem mam este stale v zaruke kedze nemam este 2 roky pripojenie
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
hm a to je na usb ci cez ethernet ???jararak napísal:ako sa ti podaril krok 4. to ma zaujima, to by som potreboval. pretoze moj nieje kompaktibilny skompom. proste po 10 minutach sekne pripojenie, neviem prist nato preco, jednoducho mi to s novou masinou nejde, na starej co mam to ide uplne v pohode.
- jararak
- Moderátor
kebyze bol cez ethernet tak by som uz bol fakt na pochybach ze chyba je medzi stolickou a klavesou. nie je to usb modem. dokonca som skusil taky isty ale iny kus a nepomohlo. proste s mojou p4 a asus forstou to nejde. so starou p4 a intel doskou ide secko rock stable aj tyzden bez problemov s oboma modemami. skusal som instalovat ten isty win xp sp2 v roznych poradiach softov, ci clean instalacka ci full, stale proste problem
Watching you ...
skus poodpajat kable , skontrolovat ich vsetky co idu do modemu do splittera atd , mozno pomoze .
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
- jararak
- Moderátor
myslis ze som to skusal len raz? (aspon myslim ze to bol quest na mna) uz som to riesil aj s technikom a dosli sme k zaveru ze jednoducho s mojim kompom stabilne pripojenie nejde, ide dobre tak 10 nanajvi(y)s 20 minut potom to zacne spomalovat, vypadavaju pingy a zrazu utrum na net. normalne akoby ho zacal mat usb radic v <>
Watching you ...
- burningsoul
- Používateľ
otazka na jararak: chcel by som sa spytat, ci si uz vyriesil ten problem s odpajanim toho modemu?...ja mam presne taky isty problem uz dlhsiu dobu a vyskusal som uplne vsetko mozne (flash bios-u, nove ovladace na modem, hral som sa s USB - nepomohlo, niekolko verzii OS a stale nic)...ono zil som s tym asi pol roka, lebo ked som nezatazil linku, tak ten net isiel bez problemov, musel som proste davat pozor na packety...ale teraz mam dalsi problem k tomu, vyhadzuje mi chybu v takej tabulecke "generic host process for win32 servicess"...zistil som ze chyba je v modeme. Ked som ho vyradil, tak chybu nevyhadzovalo. No ked modem zapojim, vydrzi 5-20minut akokedy a error je znova na svete. Potom mi nezostava nic ine, len restart PC, pretoze odide aj zvukovka a komplet cele widle zacnu blbnut. Novy OS nepomohol, niekolkokrat som nahadzoval novy a stale to iste. Update windowsu pre tuto chybu tiez nic nevyriesil.
Skuste mi nieco poradit. Dakujem
Skuste mi nieco poradit. Dakujem