HDD, da sa opravit?

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Používateľov profilový obrázok
chleba
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 28. Jún, 2007, 08:00

HDD, da sa opravit?

Príspevok od používateľa chleba »

mam taky problem HDD mi zacal blbnut, padol mi windoiws, ak ked som ho znova nainstaloval zas padol, tak som robil v linuxe cez knoppix co sa spusta cez CD a k druhej particii kde som mal ostatne dokumenty som sa dostal pocuval som aspn hudbu, ale potom ten disk robil hovadiny pri detekcii deteklo mi ho ako uplne iny disk a pc ani nenabehol aj ked som mal win uz na inom disku, vzdy sa kvoli tomu pokazenemu resetol pc, chcem vedet ci sa to neda opravit vymenou toho plosaku alebo je ten disk uplne dotasany, alebo by som z neho mohol neako dostat data, este som zabudol disk vydava divne zvuky
Používateľov profilový obrázok
KikoKK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa KikoKK »

... oprava disku by vysla viacej nez kupa noveho
... zachrana udajov z disku v HW chybe vykde drahsie nez niekolko diskov
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"