MoJ CaS3 M0DdInG(uz su tam fotky ohodnote)
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
ako na zaciatok sa to da.... (ale fakt len na zaciatok)
- biele mechaniky - ohavnost
- ak tam chces dat 4 neony tak neviem, v noci sa nato nebudes moct pozerat
- A CO VNUTRO?????
- ako to vidim ja si tak na 15% zo stopercentnej skrinky
- takze: pracovat, pracovat, pracovat (ja som robil skrinku 2 roky, 3x som ju totalne prerobil)
T.
- A CO VNUTRO?????
- takze: pracovat, pracovat, pracovat (ja som robil skrinku 2 roky, 3x som ju totalne prerobil)
T.

AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
a este kde das tie neony? na spodok? len otazka to by chcelo nejaku priehladnu bocnicu.
ale pracuj na tom pracuj
ale pracuj na tom pracuj
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710
OT: prepac ale pises, ze mas 14 rokov...smiem sa spytat, navstevujes aj nejaku skolu ci len doma "modujes" skrinky ? pretoze tvoj pravopis je fakt daco uzasne, nehovoriac o spickovom prejave... /OT
k teme: ta skrinka nie je zla, ale iba na zaciatok...je to tak maximalne na odlisenia sa od inych, nie na obdiv...inak, potom si rad pozriem tie neony vlastnej vyroby...btw: myslim ze ani tych 5000sk co vypytujes od kazdeho, by ti nestacilo na ozajstny casemod...
k teme: ta skrinka nie je zla, ale iba na zaciatok...je to tak maximalne na odlisenia sa od inych, nie na obdiv...inak, potom si rad pozriem tie neony vlastnej vyroby...btw: myslim ze ani tych 5000sk co vypytujes od kazdeho, by ti nestacilo na ozajstny casemod...
- N0SF3RATUS
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 25. Jún, 2007, 08:00
do skoly chodim a slovencina a gramatika ma tu netrapi neni tu predsa hodina slovenskeho jazykuMBG napísal:OT: prepac ale pises, ze mas 14 rokov...smiem sa spytat, navstevujes aj nejaku skolu ci len doma "modujes" skrinky ? pretoze tvoj pravopis je fakt daco uzasne, nehovoriac o spickovom prejave... /OT
- N0SF3RATUS
- Nový používateľ
neony budu na spinacToman napísal:ako na zaciatok sa to da.... (ale fakt len na zaciatok)
- A CO VNUTRO?????
T.
vnutro idem upravit za tyden budem upravovat kabely
a biele mechaniky stem lebo cely cierny pc sa mi nelubi
- N0SF3RATUS
- Nový používateľ
- klb
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 14. Jan, 2006, 02:00
ako tvoja prvotina je to celkom vpohode. kazdy nejako zacina
ako spominali ostatni tie mechaniky by mohli ladit viac z case, nemusia byt cierne ale skus cervenociernu. proste len viac napadu a pojde to. inak ten otvor vzadu na skrini si mohol trochu opracovat mas tam ostre hrany co moc tichosti neprida. a takisto by som vycvakol mriezku na zdroji.

Intel core i5-4690K, Scythe Big Shuriken, Asus Z97i-plus, 2x4GB Crucial Balistix 1600MHz, SSD Crucial M4 120GB, Spire PowerCube SPM210B-300W-PFC