Ja neviem ci je ta sranda posahana alebo co, rozkopal som kvoli nej disky, raid isiel prec... lebo Viste sa nepacilo...budiz...
ale...
Na PATA disk nainstalovat nejde, miesta dost...
Na SATA tiez nie, dokonca ani ked si ten disk sama sformatovala..
take ze drivery sata na i965 na diskete tam pchat ma ani nenapadne v roku 2007... okrem toho, tie disky nasla
stale to trepe, ze nemoze najst vhodnu particiu na instalaciu... ale tak do psej matere, to je hlaska jak pre debila, ktora v praxi znamena, zavolaj si servisaka a zaplat mu...ale, ze co je pre nu vhodna particia to nepovie... mam pre nu kupit zvlast disk, kde bude sama lestit bambus? Vlastne uz ma disk len pre seba... tak ale ako tam napchat ten drbn*ty system?
Vista nejde nainstalovat - nevie si vybrat zo 7 particii
Vista nejde nainstalovat - nevie si vybrat zo 7 particii
Me like Pentium
v biose prepinat nic nebudem kvoli OS
home premium
http://support.microsoft.com/kb/927520/cs
xjo
//sice ma to strasne ondi, ale ten bios vyskusam... uz ma ale dost nas*alo, ze som dal prec raid kvoli nej
//drivery same nenajde... ani z cd gigabyte
home premium
http://support.microsoft.com/kb/927520/cs
xjo
//sice ma to strasne ondi, ale ten bios vyskusam... uz ma ale dost nas*alo, ze som dal prec raid kvoli nej
//drivery same nenajde... ani z cd gigabyte
Me like Pentium
Re: Vista nejde nainstalovat - nevie si vybrat zo 7 particii
[quote="Scorp"]Ja neviem ci je ta sranda posahana alebo co, rozkopal som kvoli nej disky, raid isiel prec... lebo Viste sa nepacilo...budiz...
ako nepacilo? nenasla driver ci? ci to iste?
ako nepacilo? nenasla driver ci? ci to iste?
Nic, ja tam mozem davat ake drivery chcem, aj tak sa to nepaci
Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation
toto hadze dokola jak sibnute.. skusim poodpajat ostatne disky
//
-menim first boot device v biose na hdd
>nic
-odpajam disk
>ten nespravny, druhy pokus, odpajam spravny disk
-prezivam tie nehorazne dlhe loadingy pri instalacii, sedim skrceny na zemi pred pc a hram sa na mobile, hadzem zufale pohlady na monitor, matka sa mi smeje
-ide to, hura, nasla si particiu
>vista si vymyslela novy error... nevie zistit, ci sa na disku nachadza systemova particia... WTF??
-nebootuje mi xp
>nadavam jak posledny pohan
-xp bootuje
>aj tak nadavam jak posledny pohan, neviem si nainstalit OS
////
a stacilo odpojit vsetky sata disky
Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation
toto hadze dokola jak sibnute.. skusim poodpajat ostatne disky
//
-menim first boot device v biose na hdd
>nic
-odpajam disk
>ten nespravny, druhy pokus, odpajam spravny disk
-prezivam tie nehorazne dlhe loadingy pri instalacii, sedim skrceny na zemi pred pc a hram sa na mobile, hadzem zufale pohlady na monitor, matka sa mi smeje
-ide to, hura, nasla si particiu
>vista si vymyslela novy error... nevie zistit, ci sa na disku nachadza systemova particia... WTF??
-nebootuje mi xp
>nadavam jak posledny pohan
-xp bootuje
>aj tak nadavam jak posledny pohan, neviem si nainstalit OS
////
a stacilo odpojit vsetky sata disky
Me like Pentium