skusenosti s ISP DataNet/cdsl.sk
skusenosti s ISP DataNet/cdsl.sk
bol by som rad, keby sa niekto (scarinko?) podelil o skusenosti s tymto ISP www.cdsl.sk ponuka vyzera zaujimavo, ale neviem, ako je na tom kvalita. vopred dakujem.
no ja to nemam ale moj dobry kamos si to dal lebo prechadzal z isperu
teraz ma super rychlosti ale musel si kupit antenu aj router ci take nieco vyslo ho toa si 9-10k a ma 16/16Mbit garant je tusim 10/2.
Zatial len dobre velmi dobre skusenosti az na tie zriadovacie naklady je to super.
Ak behas niekde po trackeroch tak si kukni nick Fio88 resp wolfik88 hlavne na zettore kukni. za cca par meiacov ma 10TB upload
teraz ma super rychlosti ale musel si kupit antenu aj router ci take nieco vyslo ho toa si 9-10k a ma 16/16Mbit garant je tusim 10/2.
Zatial len dobre velmi dobre skusenosti az na tie zriadovacie naklady je to super.
Ak behas niekde po trackeroch tak si kukni nick Fio88 resp wolfik88 hlavne na zettore kukni. za cca par meiacov ma 10TB upload
Spoiler: ukázať
Teraz su instalacne poplatky 1500, resp. 500 SK, tak dufam, ze 10 litrov :8O: platit nebudem. Aj rychlosti na www.speedmeter.sk vyzeraju dobre, tak dufam, ze to nebude pravidelne vypadavat ako kamarad "Robo(r)" .