mam taky problemik, ket troska dvihnem frekvencie na grafike (6800) napr 350@450/1000@1100 tak po spusteni 3d mi to sekne, divne je natom to ze mi to islo ked som ju kupil. zaujimavy je sposob akym to sekne, komp sa resetne, chvilu ostane ako vypnuty, ale ventilatory bezia a pocut ze doskou tecie prud. proste akoby to rozdychaval. je mozne ze je to tepelna ochrana? mne sa sice az tak tepla nezda ale boh vie. ono jej totiz ta vf700cu na 5v nejak velmi nesetaci.
zdroj mam 350w enermax, svojho casu na zostave ktora mala dost vysoke oc som nanho este pripajal autoradio co je dalsich 8A cize myslim ze v zdroji by to problem byt nemal
vypinanie kompu po oc
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
vypinanie kompu po oc
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
V druhom PC mam 6800GT pretaktovanu na 400/1100 (bezala aj 450/1200) a na nej Zalman VF700Cu zapojeny na 5V. Takto to bezi uz nejaky ten piatok a zatial bez jedineho problemu. Je sice pravda, ze karta v zatazi mava "az" okolo 75 stupnov, ale nevyzera ze by jej to nejako vadilo - v ovladacoch je tusim kriticka teplota 110 stupnov.
Skusil by som monitorovat teplotu s logovanim do suboru, a po restarte skontrolovat namerane hodnoty.
Taktiez som cital na roznych forach, ze sa stabilne pretaktovanie lisilo s roznymi verziami Forceware. Cize co bolo s jednymi stabilne, u druhych "padalo".
Skusil by som monitorovat teplotu s logovanim do suboru, a po restarte skontrolovat namerane hodnoty.
Taktiez som cital na roznych forach, ze sa stabilne pretaktovanie lisilo s roznymi verziami Forceware. Cize co bolo s jednymi stabilne, u druhych "padalo".
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
skusim asi nejake novsie ovladace lebo mam uz dost stare vykopavky a taktiez musim uz asi novy win nahodit. ale dik zatim. inac grafika nema monitorovanie teploty a ani som nato neprisiel ako to zapnut, skusil som stiahnut cez nibitor bios, zapol som polozku ze 6600 term trick ale po nafleshovani sa to tvarilo blbo a sem tam to malo artefakty a mojmu problemu to nijak nepomohlo tak siel nas5 povodny bios.
Watching you ...