Ahojte, mam mensi problem s bookom (presnejsia konfig. v podpise) ked dam kopirovat z CD alebo DVD na disk alebo naopak pisat na CD/DVD tak cita akekolvek dvd max 2mb/s pri zapise je rychlost dost podobna, jedno jadro je vytazene na skoro 100% pri kopirovani a napr ked pustim MP3 nejake tak zvuk brutalne seka, skusal som prejst disk vsemoznymi testami a jeho rychlost bola OK, pri kopirovani z ineho disku (napr zo servra) to ide uplne bez problemov.
Neviete kde by mohol byt problem ? book ma cca 8 mesiacov a zacal to robit tak pred mesiacom mozno nieco viac. reinstall systemu uz som odvtedy co to zacal robit spravil asi 3x. Neviem kde moze byt chyba
Dik za rady
ps: nevedel som do akej sekcie to dat tak som to dal sem ak je to zle modi pls presunte to. dik
HP NX6310 - mrzne pri citani/zapise CD/DVD
- Andrew
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
HP NX6310 - mrzne pri citani/zapise CD/DVD
Think Pad T430 i5 3320M 8Gb RAM + Mini Dock
- Andrew
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
takze teraz som pri notebooku cerstvo znova preinstalovany akurat nejake drivre, jediny ktory nieje je audio driver a to preto ze sa mi ho zo zatial neznamych pricin nepodarilo donutit nainstalovat. Skusil som dat kopirovat z CD aj DVD cpu vytazene minimalne, nic nemrzne rychlost OK.
Otazka by teda mohla zniet moze sa hadat zvukovka s IDE radicom
Otazka by teda mohla zniet moze sa hadat zvukovka s IDE radicom
Think Pad T430 i5 3320M 8Gb RAM + Mini Dock