box chladic- da sa to s nim vydrzat?
box chladic- da sa to s nim vydrzat?
rozmyslam nad kupou am2 a chcem tam ponechat obycajny box, chcem sa spytat na prakticke sk. uzivatelov ci je ten hluk naozaj taky neznesitelny, jedine to ma este odradza od AMD, na intel by som kupil AC freezer 7pro...
Tak ten box je urcite tichsi ako freezer na plne otacky(proste da sa,uz to nieje ako tie stare box na duronoch co tocili 6000ot).Preco si nekupis freezera aj na AMD?Da sa regulovat a vo win je tichy a pri hre hluk nevadi
Deneb @ 3.4 || GA 970-DS3 || 8Gb Kingston 1600 || GA R9 270HD || Crucial BX100 250Gb + WD 500 Gb || Seasonic M12 II 520W || Dell U2412M || Fractal R4
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Re: box chladic- da sa to s nim vydrzat?
A na AMD mozes AC Freezer 64Pro Je to to istetoxicator napísal: na intel by som kupil AC freezer 7pro...
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
to meloon:
to nie je, a pocul som ze su problemy pri nasadzovani, vidim to tak, ze na AMD box alebo nic- ale to radsej nie
to nie je, a pocul som ze su problemy pri nasadzovani, vidim to tak, ze na AMD box alebo nic- ale to radsej nie
Naposledy upravil/-a toxicator v So 14. Júl, 2007, 21:38, upravené celkom 1 krát.
Radsej napis aku mas dosku.Na niektorych si musel freezer troska upravit je to aj na ich stranke <a href="http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php? ... sc=">TU</a>. Ale na vacsinu dosiek nieje problem,pozri si aj kompatibility list pri doske
Deneb @ 3.4 || GA 970-DS3 || 8Gb Kingston 1600 || GA R9 270HD || Crucial BX100 250Gb + WD 500 Gb || Seasonic M12 II 520W || Dell U2412M || Fractal R4
toxicator napísal:to nie je, a pocul som ze su problemy pri nasadzovani, vidim to tak, ze na AMD box alebo nic- ale to radsej nie
HW v popise , ja osobne s nasadzovanim ziaden problem som pokukal ako by to tam mohlo sadnut a na prvi krat...
Zato kamos skoro dolamal dosku akoze dost ti da to ked si to dopredu pokukas a chvilku nad tym pouvazujes nie ako on HROMOTLK.
Co sa tyka hluku skoro ziaden , da sa to vydrzat aj pri otvorenej skrinke dopohody.