Virtualization
Virtualization
Ahoj, v Biose mozem zapnut polozku Virtualization, ale neviem co to znamena. Doska to je WinFast MCP61SM2MA-RS2HV. Dakujem za rady.
mozno pomoze toto
osobne pouzivam a preferujem VMware Vorkstation,alebo free od MS Virtual PC(intel p3),nove platformi Intel aj AMD maju nativnu podporu behu virtualnych systemov(pc)=rychlost,stabilita....
osobne pouzivam a preferujem VMware Vorkstation,alebo free od MS Virtual PC(intel p3),nove platformi Intel aj AMD maju nativnu podporu behu virtualnych systemov(pc)=rychlost,stabilita....
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Ta polozka zapina/vypina virtualizaciu ...u AMD sa vola "Pacifica", samozrejme treba mat aj adekvatne cpu ...u amd sa mi zda, ze ju podporuju vsetky x2, FX...semprony a A64 asi nie
U intelu sa tato technologia vola Vanderpool a maju C2D E6x00 a myslim, ze aj niektore modeli Pentia D
Ja pouzivam MS Virtual PC07 so zapnutou virtualizaciou na C2D, ale zeby som videl nejake zrychlenie ...
U intelu sa tato technologia vola Vanderpool a maju C2D E6x00 a myslim, ze aj niektore modeli Pentia D
Ja pouzivam MS Virtual PC07 so zapnutou virtualizaciou na C2D, ale zeby som videl nejake zrychlenie ...