Zly flash
urob si bootovaciu disketu, ktora automaticky spusti flasher a flashne zakladny radeon 9700 pro bios.
potom to MUSI ist kedze bios nemoze hardwarovo poskodit kartu pokial jej tam neda 5voltov na GPU, cize karta urcite nie je poskodena.
skor by som neveril tomu cloveku, ze je to kvoli zlemu flashu. karta nedovoli flashnut nejaky uplne z cesty a nepasujuci BIOS,aspon pokial ja viem. skor by som povedal ze sa hral so srubovacikom (skrutkovacom ) a odbil tam nejaky maly komponent... tam ti uz ziadny re-flash nepomoze :roll:
potom to MUSI ist kedze bios nemoze hardwarovo poskodit kartu pokial jej tam neda 5voltov na GPU, cize karta urcite nie je poskodena.
skor by som neveril tomu cloveku, ze je to kvoli zlemu flashu. karta nedovoli flashnut nejaky uplne z cesty a nepasujuci BIOS,aspon pokial ja viem. skor by som povedal ze sa hral so srubovacikom (skrutkovacom ) a odbil tam nejaky maly komponent... tam ti uz ziadny re-flash nepomoze :roll:
Re: Zly flash
erik napísal:co poviete na toto? :
Predam ATI RADEON 9700pro 128MB po zlom flashi biosu.Obraz ma rozhadzane artefaty.Cena 2000sk
dalo by sa to nejako opravit? flashnut?
supni to do bazaru, ja ju mozno kupim
Spoiler: ukázať
Ach taaaak :oops:Dominik napísal:SurrendeR si nepochopil, on ju nepredava, on vidi niekde taky inzerat a asi chce kupit.
precital som to moc rychlo (musim sa nanieco vyhovorit )
no, takze ta karta by sa mala dat rozchodit na 99%
tak ako pisal Dominik....
Alebo potom pouzi PCI kartu a v biose nastav Init display first = PCI a potom z diskety naflashuj original bios pre tu danu grafiku...
inak je toho plne forum
Staci hladat....
to je pravda ze nebude mat cenu 2k ale viac...erik napísal:keby to preflashol on tak by ta karta nemala cenu 2 litre ale viac inak ako je na to z vykonom? nieco medz 9600XT a 9800?
otom je to riziko...
Pokial je to orig. PRO tak to ma vykon ako R9800nonPRO
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Nov, 2004, 14:00
Fakt sa ospravedlnujem za vec totalne mimlo, ale vidim ze tu pise erik a neodpisuje na SS ani na thread v bazare, tak sa tam erik prosim kukni a odpovedz mi na SZ, potrebujem to nutne vediet! Fakt sa ospravedlnujem, do vecera to vymazte, diki!
MB: ASRock 890GX EXTREME3 CPU: AMD Phenom II X6 1055T + Gelid Tranquillo
RAM: 2 x Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9
VGA: Gainward GT240 1024MB GDDR5 SSD: Intel X25-V 40GB HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
Zdroj: Seasonic S12II-520 Case: Antec 300 LCD: Samsung 2443BW
RAM: 2 x Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9
VGA: Gainward GT240 1024MB GDDR5 SSD: Intel X25-V 40GB HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
Zdroj: Seasonic S12II-520 Case: Antec 300 LCD: Samsung 2443BW