neviem ci sa uz niekto stretol s podobnym problemom, ale kolega kupil pocitac a kedze ma doma reciver (nejaky panasonic) tak sme ho nan napojili. ani si nepametam konkretnu situaciu, ale v reproduktoroch zacalo bruniet. chapem ze to bude nieco s kostrou, ale neviem co. skusali sme vsetko mozne:
- zasuvka napojena na iny istic ako pc
- prepojenie bud jack-2xcinch, alebo digitalny coax
- ukostrit pc o radiator (ale asi hlupost)
bruni to aj ked je pc vypnute, alebo spicku jacku len prilozim na case. ak napojim sluchatka tak je zvuk v pohode. ma tam nejaky zdroj eurocase a zvukovku na doske asus m2n. existuje nejaky filter, alebo nieco podobne ze by to odrusilo? ma to napojene akurat na predlzovacke s prepetovou ochranou. urcite by bolo jednoduche lepsi zdroj a samozrejme nejaku lepsiu zvukovku, ale je to skor kancelarske pc kupovane s ohladom na cenu. takze upgrade v uvahu moc nepripada. dakujem za akekolvek napady ci navrhy...
PC a audio reciver - burm z reptrakov
no kludne moze byt aj chyba v tom ze v zdroji nedali kostru (uz som to raz vydel na P4 noname zdroji)... pripadne prechodove odpory su narusene na kostre, to zhnamena ze zdroj moze byt upevneny na srobach ktore sa hlavickou dotykaju laku skrinky... je vela moznosti
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
Ak ma ten receiver pripojeny na antenu (napr. ucastnicku zasuvku TV) tak ten brum ti vznika zo zemniacej smycky. Skus vybrat antenu z receivera, ci to zmyzne. Problem je asi tam. Riesenim je pouzit 2 keramicke kondenzatory kapacita asi 1nF. Tie zapojis do serie s antenou. (antennym konektorom).
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"