nejde nainstalovat VISTA 64bit
nejde nainstalovat VISTA 64bit
pri spusteni instalacie mi nenajde disky a vyhodi chybu 0xE0000100, co znamena nieco ako nesplnene poziadavky pre instalaciu. nechapem ako je to mozne, kedze som tam uz vistu mal. sice 32bit, ale to by predsa nemal byt problem. chcem len vediet, ci sa s tym da nieco robit, ako ovladace pre disk... v biose mam vsetko nastavene na SATA IDE, detekuje ich normalne, ale aj tak to vypisuje stale to iste. nemam floppy disk mechaniku, takze fakt neviem akoby som ich tam mohol nainstalovat. prosim poradte. dik
mam ASUS comando, 2GB DDR2 533MHZ, GFroce 8800ultra, intel core 2 duo E6600, SATA maxtor 320GB, seagate 80GB... co viac potrebujem aby mi sla VISTA????
Naposledy upravil/-a donni v St 18. Júl, 2007, 10:17, upravené celkom 1 krát.
to mi fakt nikto nevie poradit???
v com je problem?
hm diablik
mne ide normal(sice mam chip P35)
nemam FDD tiez netrebalo nic doinstalovavat ale cez USB kluc sa da nahravat aj update biosu,skus BIOS new veziu.
mne ide normal(sice mam chip P35)
nemam FDD tiez netrebalo nic doinstalovavat ale cez USB kluc sa da nahravat aj update biosu,skus BIOS new veziu.
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710
v biose daj IDE alebo AHCI... nijaka disketa nie je potrebna... e6600 podporuje 64bit... tam by som problem nevidel...
len taka blbost - skus vypalit vistu na ine dvd... roky som puzival Verbatimy ( aj na 32bit vista ), no a dodnes si to neviem vysvetlit, preco mi pod 64bit Cz Vista nechcu fungovat... mal som aj instalacku na takom dvd a dva dni som sa s tym s*al, neslo mi tiez nainstalovat vistu, stale to hodilo "modru BSOD atD."... nakoniec som to dal z ineho dvd a vsetko bez problemov... a ani teraz mi neidu Verbatimy ( aj z rovnakeho packu, i obchodu a skusal som aj inde kupit, tiez neidu)... btw. teraz pouzivam Traxdata... fakt to vypada na blbost, ani ja by som tomu neveril, keby mi toto niekto hovoril, ale za pokus to stoji
len taka blbost - skus vypalit vistu na ine dvd... roky som puzival Verbatimy ( aj na 32bit vista ), no a dodnes si to neviem vysvetlit, preco mi pod 64bit Cz Vista nechcu fungovat... mal som aj instalacku na takom dvd a dva dni som sa s tym s*al, neslo mi tiez nainstalovat vistu, stale to hodilo "modru BSOD atD."... nakoniec som to dal z ineho dvd a vsetko bez problemov... a ani teraz mi neidu Verbatimy ( aj z rovnakeho packu, i obchodu a skusal som aj inde kupit, tiez neidu)... btw. teraz pouzivam Traxdata... fakt to vypada na blbost, ani ja by som tomu neveril, keby mi toto niekto hovoril, ale za pokus to stoji
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
nejde ani tak o samotne nastavenie=viste je jedno ci mas ide sata al. ahci vidim to skor na chybu visty...btw na ktori z tych diskov instalujes,asi ta 80?ak Ti ju nenajde a predtym si tam system mal ma napada iba to ze je instalacka na<>...aj ked je original.posledny mesiac som mal 2 take...
imho ja nemozem povedat nic dobre na 64b vistu tolko problemov a bsod som nemal na ziadnom systeme...
imho ja nemozem povedat nic dobre na 64b vistu tolko problemov a bsod som nemal na ziadnom systeme...
asi hej, ale nikam sa aj tak nedostavam... kupil som si drahu VISTU a teraz ju mam vylozenu vo vitrinke... uz som presmatral celu stranku microsoftu, ale ziadnu radu som nenasiel. tak fakt neviem, som v anglicku a nemam tu ziadnych znamich, co by mi mohli pomoct a do servisu moj komp davat velmi nechcem, pretoze je to tu velmi drahe... su nejake ine riesenia?