slov. vista je sh*t rovnako ako boli slov. XP-cka... ja som s nimi tiez mal problem... raz to neslo nainstalovat a 2x sa mi stalo, ze instalacia bez problemov , no potom nesli nainstalovat niektore programy... nic sa nestalo pri spusteni instal... nepochopitelne...
je to smola... nemas sancu od niekoho zohnat inu vistu?? zeby si si vyskusal, ci to vobec pojde nainstalovat?? ... a ci nemas naozaj nejaky problem s hardware??
nejde nainstalovat VISTA 64bit
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
tento isty problem ma asi tak milion ludi....
skus instalaciu na inom kompe ,ak bude chybova hlaska,je instalacka na...
minuly tyzden som robil vaio s VHP,kupeny a prevadzkovany v London,tiez to tam nechceli dat robit aj ked to je v zaruke,ale sme zistili ze u nas zase nie je servis vaio,iste je len to ze do <> z vistou,ktora na NB ledva ide,a este horsie sa instaluje....to hovorim o originalkach,zo stiahnutymi je ovela menej problemov.
skus instalaciu na inom kompe ,ak bude chybova hlaska,je instalacka na...
minuly tyzden som robil vaio s VHP,kupeny a prevadzkovany v London,tiez to tam nechceli dat robit aj ked to je v zaruke,ale sme zistili ze u nas zase nie je servis vaio,iste je len to ze do <> z vistou,ktora na NB ledva ide,a este horsie sa instaluje....to hovorim o originalkach,zo stiahnutymi je ovela menej problemov.