1dlhe a 3x kratke pipnutie - odpalena grafika??
1dlhe a 3x kratke pipnutie - odpalena grafika??
Mam dosku Asus M2A-VM HDMI a grafiku Asus GF 8600GT. Problem je v tom ze som chcel napojit pocitac na TV a ked som ho napojil tak len 1dlhe a 3x kratke zapipanie a obraz nenaskocil. Skusil som to viac krat a nic. Neskor som napojil len monitor a vysledok ten isty 1x dlhe 3x kratke pipnutie. Urcite je problem s grafikou lebo ked ju odpojim tak v pohode fahcim na doskovej VGA. Co moze byt s tou grafikou? Odpalil som ju? alebo je na vine doska? nemam teraz moznost odskusat moju grafiku na inom PC tak to skusam takto
nemoze to byt napriklad aj s PCIe slotom uz vymyslam ale tak racej prist o tu "super" dosku ako o tu grafiku
// hmm k doske som dostal HDMI kartu co je na PCIe slot.. strcil som ju do PC a vo Windowse mi nevyhodilo ze sa nasiel novy hardwer alebo nieco podobne... s HDMI nemam skusenosti a tak neviem ci sa hardware najde az po pripojeni nejakeho zariadenia na tu hdmi kartu ... je to v poriadku ze nenaslo nic??
nemoze to byt napriklad aj s PCIe slotom uz vymyslam ale tak racej prist o tu "super" dosku ako o tu grafiku
// hmm k doske som dostal HDMI kartu co je na PCIe slot.. strcil som ju do PC a vo Windowse mi nevyhodilo ze sa nasiel novy hardwer alebo nieco podobne... s HDMI nemam skusenosti a tak neviem ci sa hardware najde az po pripojeni nejakeho zariadenia na tu hdmi kartu ... je to v poriadku ze nenaslo nic??
Naposledy upravil/-a sharky-no v Št 19. Júl, 2007, 14:24, upravené celkom 1 krát.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Toman napísal:a
b) 3x pipnutie signalizuje problem z klavesnicou
:roll: Neviem...- 1 long - 3 short beeps - Keyboard Error
- 3 beeps Base 64K RAM failure. There is a problem with the first 64K of system memory.
Skorej by som videl problem s pamatou. Treba vsetko vybrat aj VGA, znova nahodit a modlit sa aby to islo
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
1 long, 3 short beeps = Enhanced Graphics Adapter
je to tou Grafikou si mislim, vyskysaj ju inde, ak to bude pokracovat aj tam tak je v neby, AKO SI PRIPAJAL TELKU?
- uz som sa treutol ze telka znicila Grafiku, asi staticka elektrika alebo daco podobne
T.
je to tou Grafikou si mislim, vyskysaj ju inde, ak to bude pokracovat aj tam tak je v neby, AKO SI PRIPAJAL TELKU?
- uz som sa treutol ze telka znicila Grafiku, asi staticka elektrika alebo daco podobne
T.
Naposledy upravil/-a Toman v Št 19. Júl, 2007, 14:27, upravené celkom 1 krát.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
no najskor som to skusal s kablom co mi dali ku grafike Svideo do gfx a von islo RGB a to som napojil do Dvd prehravaca. a obraz nenaskocil... potom kamarat doniesol Svideo a cinch a obraz tiez nikde. A to sa mi zdalo uz posahane tak som napojil monitor no ten tiez nesielToman napísal:AKO SI JU PRIPAJAL K TV?? (typ kabla)???
T.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- grafiku vyber, DOKLADNE ju prehliadni
- hladaj ci neuvidis spaleninu na cipe (stmavnutie, napuchnutie, nebodaj roztrhnutie)
- hlavne na tych co su pri konektoroch kde sa pripaja TV vystup
- ak nespozorujes nic neobvikle s reklamaciou by nemal byt problem.
- hlavne ak sa k nicomu nepriznas
- a hlavne pre istotu (nech si si 100% isty) tu GK vyskusaj aj v inom PC, teda ak mas tu moznost.
- hladaj ci neuvidis spaleninu na cipe (stmavnutie, napuchnutie, nebodaj roztrhnutie)
- hlavne na tych co su pri konektoroch kde sa pripaja TV vystup
- ak nespozorujes nic neobvikle s reklamaciou by nemal byt problem.
- hlavne ak sa k nicomu nepriznas
- a hlavne pre istotu (nech si si 100% isty) tu GK vyskusaj aj v inom PC, teda ak mas tu moznost.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent