Skusal som taktit moj procesor x2 4200+ a dostal som sa z povodnych 2200 na 2530 Mhz - 11x230 ,ked dam viac na fbs je to nestabilne a tuhne mi to.
budem mat asi problem...lebo disk mam klasicky ATA.rudo959 napísal:Takze takto, mam tuto dosku a myslel som si ze je fakt zla na taktovanie ale nie je, treba sa s nou len vyhrat:) Na zaciatku som sa nevedel dostat cez 220, jednoducho mi nenabootovalo HDD. Problem bol v tom ze SATA1 a SATA2 sloty su citlive na pretaktovanie a kedze v biose chyba PCI lock nepomozes si. Treba len disk zapojit do Marvella (to uz je SATA 300), v biose dat Enable Marvell, v ponuke IDE radica kde su moznosti SATA, RAID a disable dat disable a mozeme taktovat:).
Ja mam Athlona 64 3000+, pamate 512MB Kingstony 667MHz CL5 a dostal som sa na FSB 270, teda z 1.8GHz na 2.5 co je si myslim celkom slusne vzhladom k tejto doske:) Pamate mi bezia na 277MHz pri casovani 3 3 3 6 1T co je si myslim viac ako slusne:) Ak by niekto prisiel na sposob ako sa dostat cez 270 tak sem s nim:) lebo moj procesor ani pri zatazi neprekroci 50 stupnov a na to ze mam boxovy chladic prevoltovany na polovicne otacky takze ho skoro vobec nepocut a vzhladom tomu ako je v dnesnych dnoch teplo je to vynikajuci kus:)