zdravicko, mam tuto dosku, chcem ju posunut priatelke do bytu, ale problem je v tom, ze doska po urcitom case (par sekund - x hodin) vypne USB. To by nebol az taky zasadny problem, USB radic je otazka par korun, vacsi problem je v obcasnom uplnom vytuhnuti, ktore moze ale nemusi nasledovat po vypnuti USB.
Widlami to nie, Ubuntu je nestabilne tiez. Kondenzatory nepripominaju nadrzane strnastky, takze to by som vylucil. Prehrievanie tiez nie, chipset je vlazny, cpu tiez.
Otazka teda znie, kde este hladat chybu? Dosku sa mi nechce hladat novu, ak to nebude nevyhnutne, kvalitnejsiu na slot1 nezozeniem.
Zbytok stroja v podpise.
Dakujem
Nestabilita Abit ab-bh6
Re: Nestabilita Abit ab-bh6
uz sa opakujem, ale to, ze kondenzatory nie su nafukane neznamena, ze su OK, na svojej abite som mal nafuknuty len jeden, ale pomohla az vymena vsetkych 1500uF na 6.3V, niektore boli podtecene, co som zistil az pri ich vyberania aniektore mohli mat jednoducho "zvod".jaffar napísal:zdravicko, mam tuto dosku, chcem ju posunut priatelke do bytu, ale problem je v tom, ze doska po urcitom case (par sekund - x hodin) vypne USB. To by nebol az taky zasadny problem, USB radic je otazka par korun, vacsi problem je v obcasnom uplnom vytuhnuti, ktore moze ale nemusi nasledovat po vypnuti USB.
Widlami to nie, Ubuntu je nestabilne tiez. Kondenzatory nepripominaju nadrzane strnastky, takze to by som vylucil. Prehrievanie tiez nie, chipset je vlazny, cpu tiez.
Otazka teda znie, kde este hladat chybu? Dosku sa mi nechce hladat novu, ak to nebude nevyhnutne, kvalitnejsiu na slot1 nezozeniem.
Zbytok stroja v podpise.
Dakujem