Mam zakladnu dosku Intel Bad Axe s cipsetom 975. Napajanie procesora je bezne 8 pinove, teda 4x 12V a 4x ground.
Mam este pomerne slusny starsi zdroj Chill 510W, ktory mi staci, kedze nemam vykonnu grafiku. Ten ma ale napajanie pre procesor len 4 pinove, teda 2x 12V a 2x ground.
Potreboval by som poradit, ci nutne potrebujem redukciu (kde sa da zohnat?), alebo pre Core 2 Duo 6300 staci aj ten konektor-napajanie, ktore mam dostupne na zdroji. Aktualne mam dosku, ktora ma konektor len 4 pin a pocitac je uplne stabilny.
Resp. ak by som tym mohol nieco poskodit, mozem si vyrobit redukciu z molexu na dalsi 4pin aby som mal spolu 8?
Napajanie procesora - staci 4pin?
mal som tiez dosku s 8pin... zo zdroja len 4pin... e6300... bez problemov
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
mam dosku evga nforce 590sli, tiez tam mam 8-pin napajanie na doske, zapojil som tam iba 4-pin zo zdroja a v pohode to naskocilo, len mam teraz par problemov s obrazom a zvukom...
nemyslim ze by to malo byt tym, ale nemyslite si niekto, ze by to mohlo sposobovat problemy(artefakty v hre, horsi obraz a pod.)?
nemyslim ze by to malo byt tym, ale nemyslite si niekto, ze by to mohlo sposobovat problemy(artefakty v hre, horsi obraz a pod.)?