takze podelim sa s vami o nie ani problem , len ma to dost zaujima cim to je.... na mojom mobilnom crepe je hodeni windows XP a na druhej partici je hodena vista... samozrejme oba su legalne....vistu som dostal k nootbooku a xp som si poctivo kupil
no spat k problemu..... .v XPcku pokial nic nerobim na nootbooku tak sa ozve ten krasny uzasny zvuk oznamujuci chybu....lenze ziadne okno s chybou sa nevyhodi, cize netusim co to je....
v pozadi mi okrem instant messengerov bezi este nod 32 , secky blbosti ako zvukovka, grafika a tak + deamon tools...to je secko...
neviete niekto co s tym???
ps: nepiste mi ze ingoruj to v noci ked stahujem daco tak ma to budi:D
ps2: preinstalovat sa mi to nechce:D len aby ste vedeli
cudny zvuk vo win XP
cudny zvuk vo win XP
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ked das task managera si nic podozrive v nom nenasiel? mozno mas nejaku taku exoticku chybu ze ku nej ani pomenovanie nevymysleli. dalsie riesenie by bolo vyhodit zvuk chyby z profilu, mozno len docasne. mozno naozaj nevyhodi ziadnu chybu, len proste pusti ten zvuk z dlhej chvile
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
tiez mam tento problem ale na desktope odkedy som pripajal tlaciaren
ked ma to uz nebavilo tak so ten zvuk zrusil v scheme zvukov a miesto ding ci jak sa to vola som dal ziadny a uz neotravuje
ked ma to uz nebavilo tak so ten zvuk zrusil v scheme zvukov a miesto ding ci jak sa to vola som dal ziadny a uz neotravuje
Spoiler: ukázať
nechce sa mi koli takej pucovine reinstalovat windows a stale ma to otravovalo
nic to nerobi len to vydava stale ten zvuk tak som ten zvuk vypol a je klud
ked bude nejaky iny dovod na reinstal tak to uz asi urobim
nic to nerobi len to vydava stale ten zvuk tak som ten zvuk vypol a je klud
ked bude nejaky iny dovod na reinstal tak to uz asi urobim
Spoiler: ukázať
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ja som predtym mal taky zvuk ked som klikol mysou tak bolo take cvaknutie. zacalo mi to z nicoho nic robit pri jednom hovore cez skype a potom to robilo uz stale. ale robilo to len v oknach, v hrach pohoda. teraz som reinstalol koli maticnej a zatial sa to javi v pohode
Watching you ...