pretaktovanie dosky asus P5ND2-SE

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
kajfun
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00

pretaktovanie dosky asus P5ND2-SE

Príspevok od používateľa kajfun »

podobny prispevok (so ziadostou o pripadne doporucenie niecoho ineho) som slahol aj do nakupnej poradne, tu sa please venujme len tejto konkretnej doske:

mate niekto skusenosti s pretaktovanim tejto 1700,- korunovej dosky z agemu?

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8935771

chcem do toho narvat e2160 alebo e4400 a pretaktovat to niekde na hranicu 3ghz aby som nemusel prilis zvysovat voltaz (ak vobec). Moj ciel znamena ze tato doska musi vediet STABILNE:

e2160 : 1.8ghz -> 2.7ghz = 300FSB
e2160 : 1.8ghz -> 3.0ghz = 333FSB este lepsie :)
e4400 : 2.0ghz -> 3.0ghz = 300FSB

mate niekto realne skusenosti, dokaze ta doska 333fsb? Na webe som nenasiel ani howno, same sprostosti ale realne vysledky tejto dosky nie. Papierovo tato doska vie zvysit napajanie chipsetu o 0.1V, napajanie pamati az na 2.1V tusim (alebo 2.3V, teraz neviem co som videl v manuali a je mi to jedno), cpu voltage je az do 1.6V. Chladic budem pouzivat zrejme arctic freezer pro7 (cokolvek nad 3ghz je pre mna neplanovany bonus, neplanujem ziadne superextremy), pamate nejake obycajne 2x1GB 800mhz ddr2 a-data (nad 400FSB urcite nepojdem).

vdaka!
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

Hehe, este si aj podmineky kladie...

Ked si uz taky Mr. pretaktovavac, tak by si mal vediet, ze vsetko zavisi od konkretneho kusu CPU a dosky, pripadne aj verzie BIOSU.

Kamos s nou taktovat skusal, ovsem daleko sa nedostal, aj ked recenzie na nu su pomerne dobre.
kajfun
Používateľ
Používateľ

to nie su podmienky, to je snaha zostat on-topic a nezvrhnut temu do bodu kde by mala byt v poradni :)

Please povedz konkretne co tvoj kamos robil a s akym vysledkom ; pokial tu dosku este stale ma, dalo by sa s nim dohodnut na navsteve a zlozeni dvoch hlav dohromady? A ked mozes, skus postnut aj linky na tie recenzie co spominas...
kajfun
Používateľ
Používateľ

bump... nikto? skoda... podla mna je e2160+tato doska najrozumnejsia kombinacia dnes. Pripadne e4400...

Návrat na "Základné dosky"