Zdravim Vas,
mam problem s HDD, je naformatovana na Dynamicky a po novom instalacii operacneho systemu neide disk, vidi disk ze je tam ale nezobrazi mi a mam na nom este data ktore nechcem stratit, prosim o pomoc, keD vie niekto... Vopred Dakujem.
Problem s HDD
Mam WD 320Gb SATA, 36GB Raptor, ZD Gygabite extreme edition teraz presne neviem cislo, procak 2,6 Core 2 Duo, 4 Gb Kinkstoon HyperX, Grafka ATI 1950XT ...Gudas napísal:Aky mas zvysok zostavy?
Mas v BIOS-e nastavene AHCI alebo iba klasicke IDE?
Este presne neviem, pozriem sa na to... A kde to najdem? Lebo zda sa mi ze take som nevidel...
KTO MI POMOZE DOSTANE ODMENU!
MOzes to mat v BIOS-e hned na prvej obrazovke, napr. ako Configure S-ATA as: AHCI (alebo IDE, ty daj IDE)[/quote]
no take nemam v BIOS-e, mam take ze Onboard H/W Giga RAID a mozem vybrat ci enabled alebo disambled, ked je na enabledi tak pod nim vijde: GigaRAID function a je mozne vybrat ATA alebo RAID. A ked dam na ATA alebo na RAID to iste robi co doposial...
Inac nevie niekto neaku firmu ktora sa zaobera s data help-em?
no take nemam v BIOS-e, mam take ze Onboard H/W Giga RAID a mozem vybrat ci enabled alebo disambled, ked je na enabledi tak pod nim vijde: GigaRAID function a je mozne vybrat ATA alebo RAID. A ked dam na ATA alebo na RAID to iste robi co doposial...
Inac nevie niekto neaku firmu ktora sa zaobera s data help-em?