sA Sempron 2500+ a teplota
sA Sempron 2500+ a teplota
chem sa opytat ci je normalna teplota 47 stupnov vo windowse a 55 pri zatazeni.
- gargamel23
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Máj, 2007, 08:00
ale ked by si preca chcel trosku znizit teplotu tak tam hod tento chladic a pohodka http://www.tichepc.sk/produkt/AC-Copper ... 3-680.html
ja ho ties mam a spadli mi teploty asi 10 stupnou s 46 na 36 v kludovom stave a pri zatazi 40
ja ho ties mam a spadli mi teploty asi 10 stupnou s 46 na 36 v kludovom stave a pri zatazi 40
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
si tam daj normalny nazov (trebars teplota sA)
s tym chladicom vela vody nenamutite, akurat to budete mat tichsie ako box chladic. mozno by ste skor mali vypalovat box a nahodit nieco comu sa vravi pasta. nabuduce pouzite hladat, tato tema tu bola rozoberana aspon 100x
inac Sempron = pokazeny barton ~ cize o 256kb cache menej. Maximalna teplota 75stupnov, ja som mal bezne 70 s tymi kvazi origo chladicmi na socket A
s tym chladicom vela vody nenamutite, akurat to budete mat tichsie ako box chladic. mozno by ste skor mali vypalovat box a nahodit nieco comu sa vravi pasta. nabuduce pouzite hladat, tato tema tu bola rozoberana aspon 100x
inac Sempron = pokazeny barton ~ cize o 256kb cache menej. Maximalna teplota 75stupnov, ja som mal bezne 70 s tymi kvazi origo chladicmi na socket A
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- gargamel23
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Máj, 2007, 08:00
Ja stym chladicom max spokojnost oproti BOX chladicu z boxom som mal teplotu pri 100% zatazi 60 a teras keD skoci na 43 tak to uz musi byt riadne teplo vonku aby som mal take teploty, samozrejme netaktovany a ani nechcem taktovat!!!
Naposledy upravil/-a gargamel23 v So 11. Aug, 2007, 17:25, upravené celkom 1 krát.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Striebornu pastu Primecooler neodporucam pouzit, tieto lacne pasty sa totiz chovaju viac ako izolanty nez vodice tepla a ich zivotnost je velmi kratka. Nedavno som stisoval jeden pocitac, zhodou okolnosti Sempron 2200+ Thoroughbred. Boxovany chladic staci odmontovat, odstranit ventilator, pasiv vycistit od prachu, naniest kvalitnu teplovodivu pastu (Akasa Pro Grade+ 5022, Arctic Cooling MX-2 alebo MX-1, Arctic Silver 5 alebo Zalman STG1) a nainstalovat kvalitny a tichy osvedceny ventilator s termoregulaciou Arctic Cooling FAN PRO TC 80mm (cena cca 80,-SK). Ziskate velmi tiche a ucinne chladenie, na konkretnom pocitaci sa pri plnej zatazi v Prime95 v lete nevysplhali teploty CPU na viac ako 47°C.
Spoiler: ukázať