mam teras dosku abit NF7-S (athlon 2600+) a v 3d marku 2005 mam 3300 bodov s NX6800 to sa mi zda malo, takze ked vyver dosky ma maly vplyv tak si do NF7-S dam core 2 quad, ten tam urcite bude pasovat potom to bude brutalny vyyyykoooooon
zase polemizujeme o chrustoch? ak chces nieco s agp tak 754 alebo 939 hybrid, popripade 478/775 secko existuje s agp slotmi a pri comkolvek poznas narast vykonu.
tak zo 754 jednoznacne nieco s nforce3, u 939 je to horsie pretoze tam to bolo uz nejake hybridne, ale nejake uli alebo ali chipsety ktore sa vykonov drzali vcelku slusne vysoko, skus kontaktovat tomana, viem ze on mal nieco podobne (aspon myslim)
teda pokial si chces nechat dosku s agp portom a chces aj grafiku
jararak napísal:tak zo 754 jednoznacne nieco s nforce3, u 939 je to horsie pretoze tam to bolo uz nejake hybridne, ale nejake uli alebo ali chipsety ktore sa vykonov drzali vcelku slusne vysoko, skus kontaktovat tomana, viem ze on mal nieco podobne (aspon myslim)
teda pokial si chces nechat dosku s agp portom a chces aj grafiku
aj na 939 je chipset nF-3 , ja osobne som mal DFI nF-3-Ultra s AGP..samo...
ja mam to co mam a som spokojny s AGP v 3Dmark05 som dosiahol 5300b RAM v Evereste Citanie-6450MB/s, Zapisovanie 2224MB/s, Cakacia Doba 44,1ns ; Casovamie RAM 2,3,3,7,12,16 uz ma brzdia len ATA disky ktore treba vymenit za SATA do RAIDU potom este kartu s DX10 nevihoda je to ze ma len 2xRAM, 2xSATA a FSB das len do 464 a vjacej nic netaktnes ale stabilna nemam problem
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
nejde o AGP slot ale o spolupraci medzi komponentami mozes mat aj neviem jaky agp slot premna zamna i pozlateny ale ked raz v tom PC to nespolupracuje tak velky vykon nezazijes len treba sledovat co kupujes
Pri s 754/939 a spol je vykon vsetkych dosiek s AGP na jedno kopito, pametovy radic sa nachadza v CPU a doska rychlost transferu dat od neofplivnuje (samozrejme zalezi ake nastavis casovanie a frekvencie v biose)