Chlapi potrebujem radu.
Reinstaloval som WinXP+SP2 na PC s touto konfigaraciou:
MB=MSI K7N2 Delta2-FSR, AMD Athlon 2800+, 1GB DDRAM, HDD=SATA Seagate 250GB ako system disk rozdeleny na 30(C)+220(D)GB, 160GB WD + 120 Seagate Data, ATI Radeon 9800Pro, 350W zdroj.
Problem s ktorym sa na Vas obraciam je:
Po instalacii WinXp (len WinXP bezu ovladacov ale to iste robi aj s s ovladacmi) mi pri vypnuti cez Win XP vypne PC ale vsetky Fan mi idu dalej a svieti mi jedna CD-RW a dioda idikuje cinnost HDD.
Vyzera to tak ze PC vypne akurat tie fany a tie diody svietia. Ak stlacim tlacidlo START na skrini nabehne PC normalne.Problem je akurat s vypnutim a to ten ze vyzear ze vypne PC.
Za Vase reakcie vopred dik
Problem s WinXp Pro
Problem s WinXp Pro
Spoiler: ukázať
Pre upresnenie.
Ten komp doteraz slapal v pohode. Jednoducho jedneho dna nenabehol system hlasilo rozne chyby pri bootovani alebo jednoducho zmrzol pri bootovani.
Preto som ho preinstaloval ako uvadzam a robi takeho problemy ako uvadzam. V Biose som nic nemenil.
Restart systemu je v pohode akurat to vypnutie z Win je problematicke.
Dam vo Win START-VYPNUT PC sa tvari ze vsetko v pohode vypne sa ale vsetky ventilatory (CPU,chipset,VGA,zdroj) sa tocia dalej pocut ze sa otacaju disky a svieti dioda na CD-RW ako aj cervena dioda od HDD. Ak stlacim tlacidlo POWER na skrini system nabehne tak ako keby bol normalne vypnuty t.j. normalka otestuje pamat identifikuje HDD a ine mechaniky a nasleduje normalny proces bootovania.
Mne to pripada ako keby maticna doska nedostala pokyn na odpojenie napajania zariadeni a preto tie vykazuju cinnost dalej.
Ten komp doteraz slapal v pohode. Jednoducho jedneho dna nenabehol system hlasilo rozne chyby pri bootovani alebo jednoducho zmrzol pri bootovani.
Preto som ho preinstaloval ako uvadzam a robi takeho problemy ako uvadzam. V Biose som nic nemenil.
Restart systemu je v pohode akurat to vypnutie z Win je problematicke.
Dam vo Win START-VYPNUT PC sa tvari ze vsetko v pohode vypne sa ale vsetky ventilatory (CPU,chipset,VGA,zdroj) sa tocia dalej pocut ze sa otacaju disky a svieti dioda na CD-RW ako aj cervena dioda od HDD. Ak stlacim tlacidlo POWER na skrini system nabehne tak ako keby bol normalne vypnuty t.j. normalka otestuje pamat identifikuje HDD a ine mechaniky a nasleduje normalny proces bootovania.
Mne to pripada ako keby maticna doska nedostala pokyn na odpojenie napajania zariadeni a preto tie vykazuju cinnost dalej.
Spoiler: ukázať
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
skus zresetovat bios, mne dosla doska ktora nevykazovala ziadny bordel a ked som ju zapojil nevedel som vypnut komp, robil to iste co hovoris. musel som este podrzat power aby ho vyplo. co som pozeral je mozne ze to bolo nieco s klavesnicou a ohladom mozosti zapinania cez nu.
tu dosku som mal a bola v pohode.
tu dosku som mal a bola v pohode.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.