Thermaltake Giant III
Thermaltake Giant III
Mam mensi problem.Kupil som si xladic Thermaltake Giant III na "grafiku co mam v profile".Default mam 390/700.Normalne is mozem nechat 465/740 a ked dam viac tak v 3D marku dostanem tolko isto bodov ako predtym a dakedy sa mi zacne rozpadat textura.Ked si robim benchmark ked zapnem PC a benchmark ked ho vypinam je tam rozdiel v 3D mark 2001 az 3000Bodov.Pc mam chladene dobre mam tam 5x ventilatorov 2 vpredu,2 vzadu a jeden na boku.na 465/740 mam 14000 bodov je to malo/dost v porovnani z mojou zostavou???
no, to ze ho mas dobre prefukovany, je dobre, ale to neznamena, ze sa ti nemozu prehrievat veci a tym aj throtlovat. Takze skus trosku zmensit takty a testuj... pokial nedosiahnes max. pocet bodov stabilne. Tym ze sa ti rosypava obraz, znamena ze core alebo mem. ti nezvladaju frekvencie.Inak aku to mas grafiku? v profile akosik nic nemas... :roll:
Naposledy upravil/-a SurrendeR v St 30. Mar, 2005, 21:38, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
Ten naboku by bolo lepsie keby fukal smerom dnu do bedne.... tym by ti vfukoval "studeny" vzduch takmer priamo na grafiku... zalezi kde ho mas....Nephos napísal:2x v predu nasavaju.2x vzadu odsavaju.1x na boku odsava
Spoiler: ukázať